Sony, Xbox Game Pass'e Rakip Getirebilir

Sony, Xbox Game Pass'e Rakip Getirebilir
  • 0
    0
    0
    0
  • Sony, Xbox Game Pass'e Rakip Getirebilir

    • Xbox Game Pass ne derseniz kısaca açıklamaya çalışayım. Xbox Game Pass aylık ya da yıllık belirli bir ücret verip çok geniş bir oyun kütüphanesini kişisel bilgisayarınızdan ya da Xbox oyun konsollarınızdan oynamanızı sağlayan bir üyelik sistemi. Aylık 30-45 TL (farklı paketler) arasında değişen fiyatlarda oyunculara çok büyük bir hizmet sunmakta. Yani çok yüksek fiyatlı oyunları satın almak yerine oyuncular bu sisteme daha fazla yüklenmekte ve daha az maliyetle daha fazla oyuna erişebilmektedirler.

     

    • Bu haberi yapan Jason Schreier ise sistemin şu an "Spartacus" kod adı altında geliştirildiğini söyledi. Xbox Game Pass'de olduğu gibi birkaç farklı paket olacağını söyleyen Jason, en üst seviye pakette eski PS1/PS2 ve hatta PSP oyunlarının yer alacağını söyledi. 

     

    • Fakat bana göre Sony böyle bir sistem getirse bile, çok fazla satış yaptığı "Exclusive" oyunlarını direkt olarak bu sisteme dahil etmeyecek, en azından 1 sene sonrasında ekleyecektir. Fiyat olarak ise Xbox Game Pass'den daha pahalı olacağını düşünüyorum. Çünkü Sony, bilindiği üzere bölgesel fiyatlandırmaya önem veren bir şirket değil. Yine de böyle fırsatları oyunculara sunması pazarı çeşitlendirecektir. Bu yeni sistemin Bahar aylarında karşımıza çıkması bekleniyor ama yine de bir kesinlik olmamakta.

     

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.