Dune Oyunu Geliyor!

Dune Oyunu Geliyor!
  • 4
    0
    0
    0
  • Efsanevi Fantastik Kitap Serisi "Dune" İçin Oyun Geliştiriliyor.

     

    •  FUNCOM

     

    • Conan Exiles serisi ile tanıdığımız Norveç'li oyun geliştiricisi ve dağıtıcısı olan "FUNCOM" zaten 27 Şubat 2019 tarihinde Dune serisinin oyun haklarını aldığını duyurmuştu. Ardından 2021 yılının ilk aylarında zaten Dune için bir oyun üreteceği haberleri çıkmaya başlamıştı. 

     

    • 1 Aralık 2021 tarihinde çıkan haberde Funcom şirketi, Alman "NUKKLEAR" şirketi ile bir partnerlik duyurdu ve oyunu ortak geliştireceklerini bir duyuru ile açıkladı. Oyunun hayatta kalma temalı yani survival olacağı, online olacağı açıklandı. Çıkış tarihi ise henüz belli değil.

     

    • NUKKLEAR CEO'su Kirk Lenke, "Dune'u yeni bir ortama taşımamıza yardımcı olmak üzere bizi buraya getirdiği için Funcom'a minnettarız. Yıllar boyunca birçok projeyi destekledik ve işbirliği yaptık, ancak Dune'u devralmak şimdiye kadarki en büyük proje, ekibimiz bu zorluğu memnuniyetle karşılıyor ve NUKKLEAR'ın masaya getirdiği uzmanlığa güveniyor." dedi. 

                                                         

     

    • Funcom CEO'su Rui Casais ise "Dune açık dünya hayatta kalma oyunu, Funcom'da şimdiye kadar üstlendiğimiz en iddialı proje olduğundan,
      yetenekli ve güvenilir ortaklara sahip olmak mutlak bir zorunluluktur. NUKKLEAR ile tam da buna sahibiz. Özellikle araç tabanlı oyundaki uzmanlıklarından faydalandık, ancak onları genel olarak çok yetenekli ve yaratıcı oyun geliştiricileri olarak tanıyorum" dedi.

    2021 Game Awards sırasında Dune için farklı bir strateji oyunu fragmanı geldi!


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.