Tokyo'da Yapılacak En Garip 6 Alternatif Şey

Tokyo'da Yapılacak En Garip 6 Alternatif Şey
  • 0
    0
    0
    0
  • Tahmin edebileceğiniz gibi, Tokyo'nun görülecek yerler ve aktiviteler açısından sunabileceği çok şey var. Şehrin tarihi çekirdeğine ve dünyaca ünlü Senso-ji Tapınağı'na bir göz atmak için Asakusa'yı ziyaret edin. En sevdiğiniz manga veya anime için avlanmakla daha çok ilgileniyorsanız, Akihabara daha iyi bir seçim olabilir. Moda için Tokyo'daysanız Harajuku veya Ginza zevkinize daha fazla olabilir. 1001guide.net'te Tokyo'da yerel rehberler tarafından özel geziler.

    Ama ya hiçbiri size hiç hitap etmiyorsa. Tokyo'yu benzersiz bir perspektiften görmek istiyorsanız, gidilecek yer burasıdır. Alışılmışın dışında bir şeyler arıyorsanız, Tokyo'daki maceraperest gezginler için en iyi on tavsiyemizin bir listesini hazırladık.

    Tokyo'nun Görünmeyen Tapınağı Katedrali
    Shutoken gaikaku hsuiro veya Metropolitan Area Outer Underground Discharge Channel, Tokyo'yu sel sularından koruyan devasa bir taş katedraldir. 177 metre uzunluğunda ve 78 metre genişliğindeki yapı, 50 metre altındaki bilimkurgu film setinden bir şeyi andırıyor. Su saptırmak için kullanılmadığında, herkes bu büyüleyici konumun keyfini çıkarabilir. Ayrıca aydınlatma nedeniyle dramatik resim çekimleri için harika bir yerdir.

    Otelde her şeyi bulacaksınız.
    Japonya, Nagasaki'deki Henn-na Hotel'de çok dilli robotlar (evet, robotlar) görev yapmaktadır. Konuklara harika bir konaklama garanti edilir. Ziyaretçiler, İngilizce konuşan bir dinozor robotu da dahil olmak üzere robotları kullanarak check-in yapacak. Porter robotları, ziyaretçilerin çantalarını odalarına teslim edecek. Ayrıca, bir sorun çıkması durumunda haftanın yedi günü, günde 24 saat hizmet veren bir insan personeli de bulunmaktadır, ancak birincil personel robotlardır ve elbette onlarla iletişim kurabilirsiniz.

    robotik lokantalar
    Bu, listemizdeki en tuhaf yer, ancak birkaç tane daha var. Batılılar arasında bu, modern teknoloji ve neon ışıklarıyla harmanlanmış tipik bir Japon kültürü tasviridir. Akşam yemeği için robotlar mı? Tabii neden olmasın?

    Buradaki üretimin kalitesi mükemmel ve ziyaretçiler deneyimlerinden memnun kalacaklar. Parıltı fabrikaları patladı ve patlama o kadar gürültülü ve korkunçtu ki bir tek boynuzlu at duvarlarda gökkuşakları kustu. Hayatın boyunca asla böyle bir şey görmeyeceksin. Eğlence için biletler 8.500 yen'den ve öğle yemekleri 1.500 yen'den başlıyor. Programı izlerken muhtemelen yemek yemeyi unutacak olmanıza rağmen.

    Tren Barı Mistral Blue
    Mistral Bleu adı dışında geleneksel bir vagon barı. Ne olduğu önemli değil, eğlenceli.

    Canlı gece hayatı, devasa alışveriş merkezleri ve gökdelenleriyle tanınan Tokyo'nun Roppongi semtinde. Görünüşte dikkat çekici olmayan bu ofis kulesinin metal mekanizması, bir çıkartma ve grafiti patlaması tarafından yutuldu. Geceleri şehrin en sıcak barlarından birine dönüşen Tokyo sokaklarına park edilmiş gerçek bir tren vagonu olan Train Bar'a hoş geldiniz.

    Oedo Onsen Monogatari:
    Çoğunlukla, burası dünyanın en büyük kaplıcaları tema parkıdır. Odaiba'nın mega-eğlence kompleksi, hem kapalı hem de açık kaplıcaların yanı sıra bir yemek ve perakende alışveriş merkezinden oluşmaktadır. Yurikamome Monoray Hattı'nın Telekom Merkez İstasyonu sadece kısa bir yürüme mesafesindedir, Shimbashi İstasyonu ise arabayla yaklaşık 20 dakika uzaklıktadır. Şehirde birkaç perakende satış merkezi var.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.