iOS 15.2 Çıktı!

iOS 15.2 Çıktı!
  • 1
    0
    0
    0
  • iPhone ve iPad modellerine Dijital Miras, Uygulama Gizlilik Raporu, Mesajlar için İletişim Güvenliği başta olmak üzere güvenlik ve gizlilik odaklı özellikler geldi. Bu yenilikler arasından ise en çok ses getiren özellik Dijital Miras özelliği oldu.

    Dijital Miras özelliği ile siz öldükten sonra verilerinizi görebilecek 5 kişiyi seçmenize olanak sağlıyor. Aynı özellik güncellemesi iPad’lerde de yer alacak. Güncellemeyi indirdikten sonra cihazınızda "Ayarlar" kısmını açmanız ve ekranın üst kısmındaki profilinize tıklamanız gerekiyor. Ardından "Şifre ve güvenlik" seçeneğine girmelisiniz. Burada verilerinize erişmesini istediğiniz kişi ve ya kişileri seçebileceğiniz "Legacy Contact" özelliğini göreceksiniz.

    Gizlilik

    Ayarlar’daki Uygulama Gizlilik Raporu, uygulamaların son 7 gün içinde konumunuza, fotoğraflarınıza, kameranıza, mikrofonunuza, kişilerinize ve daha fazlasına hangi sıklıkta eriştiğini ve uygulamalara ait ağ etkinliklerini görmenizi sağlar.

    Kamera

    iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max üzerinde makro fotoğraf ve video çekmek üzere Ultra Geniş lense geçmek için makro fotoğraf denetimi Ayarlar’da etkinleştirilebilir.

    Tv Uygulaması

    Mağaza sekmesi, tek bir yerden filmleri satın almanızı, kiralamanızı veya onlara göz atmanızı sağlar.

    CarPlay

    Apple Harita’da desteklenen şehirler için dönüş şeritleri, orta çizgiler, bisiklet şeritleri ve yaya geçitleri gibi yol ayrıntılarını içeren gelişmiş şehir haritalarını içerir.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.