Belçika'yı Yerel Gibi Keşfedin

Belçika'yı Yerel Gibi Keşfedin
  • 0
    0
    0
    0
  • Belçika'yı ziyaret etmenin en iyi yönlerinden biri, küçük boyutu ve birbirinin en ilgi çekici şehirlerine yakınlığıdır. Hedefinize ulaşmak için çok fazla çaba veya para harcamanıza gerek kalmayacak. Ayrıca Londra ve Paris'in yanı sıra Almanya'nın diğer bölgeleri, Hollanda ve Lüksemburg'a da kolayca ulaşabilirsiniz.

    Brüksel'den Paris'e Thalys hızlı treni yaklaşık bir buçuk saat sürüyor. Brüksel'den Londra'ya uçmak iki saatten biraz fazla sürüyor. Brüksel'den Köln, Almanya'ya normal trenler üç saatten az sürer.

    Önceden araba kiralamak karlı ve seyahat etmek için rahattır. Cars-scanner.net'te çevrimiçi fiyatları karşılaştırabilir ve Belçika'da kiralama için %70'e varan indirimlerden yararlanabilirsiniz.

    Belçika ülkesinin içinde ve dışında

    Belçika'daki tek uluslararası havalimanı, Brüksel'in doğusunda bulunan Brüksel Havalimanı'dır. "Geliş salonunun önünde taksimetreli taksiler her zaman ulaşılabilir durumda. Brüksel Havalimanı'ndan şehir merkezine taksiyle ulaşımın ortalama maliyeti yaklaşık 45 €. Ehliyetsiz bir taksiyi mavi ve sarı işaretinden ayırt edebilirsiniz. . Tatildeyken kaçak taksi kullanmaktan kaçınmalısınız!" Ulaşım için otobüsler de mevcuttur.

    Ilıman bir sıcaklığa sahip olan Belçika'yı ziyaret etmek için harika bir zaman. Belçika'nın çoğunda, düzenli olarak ve kısa süreliğine yağmur yağar. Belçika'nın en ünlü turistik mekanlarından bazılarında yıl boyunca hava koşullarına genel bir bakış için Belçika Seyahat Hava Durumu'ndaki interaktif haritaya göz atın.

    Belçika Ülkesinde Kültür ve Görgü Kuralları
    İş için seyahat eden biri olarak, Belçika'yı ziyaret eden ziyaretçiler kültürel görgü kuralları ve uygulamaları konusunda endişe duyabilirler. Sizi sıcak suya sokabilecek her olay, Executive Planet'te ayrıntılı olarak ele alınmaktadır.

    Belçika'da birçok restoran var.
    Belçika'da dışarıda yemek yemek birinci sınıf bir olaydır. Biraz daha rahat bir şeyler ararken, aralarından seçim yapabileceğiniz birçok farklı restoran türü vardır. Broodjeswinkel (sandviç dükkanları) ve pannekoekhuijje (gözleme evleri) Belçika'nın her yerinde yemek konusunda mükemmel fırsatlar sunan bulunabilir.

    Tipik bir öğle yemeği 12 ile 15:00 arasında servis edilirken, bir akşam yemeği genellikle 19 ile 22 arasında yer alır. "Menü" terimi, günlük spesiyaliteyi ifade eder.

    Otel, restoran ve perakende fatura hizmet bedelleri dahildir. Bahşiş hesaplanırken, Belçika'da son faturanın yuvarlanması adettendir.

    Her şey bir Belçika çikolatası ile başladı.

    Belçikalılar ve İtalyanlar, büyük ölçüde katkısız yüksek kaliteli çikolata üretirler. Çikolata söz konusu olduğunda, İtalyanca'dan önce Belçika'yı düşünmenizin bir nedeni var. Küçük Belçika'da 2,130'dan fazla çikolata işletmesi var. Tüketim aşağıdaki gibidir:

    Uluslararası Kakao Örgütü (ICO) verileri, Belçikalıların her yıl ortalama 11.03 kilo çikolata yediğini gösteriyor." Belçika Federasyonu Çikolata.
    Belçika, 17. yüzyılın büyük bölümünde İspanya tarafından yönetildi. İspanyollar, içecek olarak Güney Amerika'dan getirdikleri kakao çekirdeklerinden yapılan çikolatayı içtiler.

    Belçikalılar, ihtiyaçlarını karşılamak için kendi kaynaklarını aramaya başladılar. Belçika Kongo'suna gitmeyeli uzun zaman oldu. Evet, kakao çekirdekleri ondan hasat edildi.

    Neuhaus adlı bir çikolata mağazası 1857'de Brüksel'de giriş yaptı ve Belçika'nın ilki oldu. Neuhaus Chocolates hala faaliyette ve Amerika Birleşik Devletleri'nden sipariş verebilirsiniz.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.