The Mandalorian 3. Sezon Çekimleri Ertelendi!

The Mandalorian 3. Sezon Çekimleri Ertelendi!
  • 0
    0
    0
    0
  • Geçen hafta The Mandalorian'ın üçüncü sezonunun çekimlerine Yılbaşı tatilinin ardından devam edilecekti. Ancak geçen haftanın başlarında kaynakların belirttiğine göre, Los Angeles'ta Omicron varyantının öncülük ettiği COVID-19 vakalarındaki artış nedeniyle oyuncuların ve ekibin üretime dönemediğini ve umutların bu hafta işe dönmek olduğunu söylediler.

    Bir kez daha bu haftanın başlarında bir güncelleme için kaynaklarıma ulaştım ve ne yazık ki dizinin çekimlerinin henüz devam etmediği ve kesin bir geri dönüş tarihinin belirlenmediği, ancak ekibin beklemede olduğu söylendi.
    Duraklamanın oyuncu veya ekip üyelerinin virüse yakalanmasından kaynaklanmadığı söylendi, ancak bölgede artan vakalar nedeniyle “güvende olma” kararı verildi.

    Bununla birlikte, Omicron dünya çapında yayılırken, Star Trek: Picard en fazla vakayı belirtirken, salgının artması daha fazla yapımın duraksamasına sebep oldu.

     

    Mandalorian üçüncü sezonunun Eylül ayı sonlarında Manhattan Beach Studios'ta üretime başladığı bildirildi ve Mart ayı başlarında tamamlanması planlanıyordu. Şu anda Mando'nun hala zamanında bitirip bitirmeyeceğine dair bir bilgi yok, ancak yapamayacağını varsayarsak ve Ahsoka'nın sözde Mart ayında çekimlere başlayacak olması ile Ahsoka dizisinin, The Mandalorian'ın çekim planlarındaki gecikmeden etkilenmesi çok olası.
    Ahsoka gibi The Mandalorian, Manhattan Beach Studios'ta ve El Segundo'daki tren tersanesinde çekilecek.

    The Mandalorian'ın başrol oyuncusu Pedro Pascal'ın üçüncü sezonda HBO için The Last of Us dizisindeki boş zamanında The Mandalorian için sahneler çekeceği söylendi, ancak çekimlerin ertelenmesiyle,Pascal'ın şu anda film çekebileceği belli değil. The Last of Us, geçen yıl Temmuz ayında çekimlere başladı ve Haziran ayında tamamlanması planlanıyor. HBO dizisinin oyuncu kadrosu ve ekibi geçen hafta çekimlere devam etmek için Kanada'ya dönmeye başladı, ancak Pascal'dan hiç bahsedilmedi.
    The Last of Us'ın şu anda ilk oyundan Left Behind DLC'sinden sahneler çektiği ve Pascal ve Joel karakterine ihtiyaç duyulmayacağı söyleniyor.

    The Mandalorian'da çalışan oyuncuların ve ekibin güvenliği her şeyden önemlidir,
    Lucasfilm ve Disney'in çalışanlarının refahını ilk sıraya koyduğunu duymaktan çok mutluyum. Mandalorian'ın üçüncü sezonunun 2022'nin sonlarında yayınlanacağı söylentileri var ve üretimdeki gecikmenin yayın penceresini engelleyeceğinden şüpheliyim. Örneğin The Book of Boba Fett Haziran'da tamamlandı ve Aralık ayı sonlarında ilk bölümünü yayınlayarak hızlı bir geri dönüş başardı.

     

    BespinBulletin'den alınıp Türkçe'ye çevrilmiştir.

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.