Instagram'a Ücretli Abonelik Özelliği Geliyor

Instagram'a Ücretli Abonelik Özelliği Geliyor
  • 3
    0
    0
    2
  • Instagram Başkanı Adam Mosseri, Instagram'ın 2022 yılına dair paylaşılan hedeflerinde, içerik üreticilerinin daha fazla gelir sağlayabilecekleri araçlar sunacaklarını açıklamıştı. Instagram'ın 'creators' hesabından yapılan paylaşımla birlikte şirket, 'Abonelikler' isimli ücretli abonelik sistemini seçilen içerik üreticileriyle test etmeye başladığını açıkladı. Bu özellik ile birlikte içerik üreticileri, aylık 1 dolar ile 99 dolar arasında bir fiyat belirleyebilecek ve bu ücreti ödeyerek abone olan takipçiler, içerik üreticisinin paylaştığı özel hikâyelere, yayınlara vs. erişim sağlayabilecekler.

    'Abone Hikâyeleri' isimli kısımda yalnızca abonelere özel içerikler paylaşılabilecek ve interaktif hikâye stickerları kullanılabilecek. 'Abone Canlı Yayınları' isimli kısımdaysa üreticiler, yalnızca kendisine abone olan kişilerin katıldığı bir canlı yayın gerçekleştirebilecek.

    Paylaşılan görsellerde 'Abone Rozetleri' özelliğinin de eklendiği görülüyor. Bu da içerik üreticilerinin, abonelerini fark etmesi için kolaylık sağlayacak. Instagram'ın uygulamaya katacağı ücretli abonelik sistemi yalnızca ABD ile sınırlı kalmayacak.

    Geçtiğimiz haftalarda Instagram, içerik üreticilerine abone olmanızı sağlayacak özelliğinin Türkiye'deki aylık abonelik fiyatlarını açıkladı. Aylık 10,99 TL karşılığında abonelik gerçekleştirilebilecek.

    Yeni özellik hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.