Obi-Wan Kenobi Dizisinden İlk Görseller ve Fragman Yayınlandı!

Obi-Wan Kenobi Dizisinden İlk Görseller ve Fragman Yayınlandı!
  • 0
    0
    0
    0
  • 25 Mayıs 2022 tarihinde çıkacak olan Obi-Wan Kenobi dizisinden ilk görseller yayınlandı! En son 2005 yılında Star Wars Episode III: Revenge of the Sith filminde karakteri canlandıran Ewan McGregor dizide yeniden Obi-Wan'a hayat verecek. Dizide filmlerde Anakin Skywalker'a hayat veren Hayden Christensen'da Darth Vader olarak hatta belki de flashbackler ile yeniden Anakin olarak yer alacağını düşünüyorum. Duyduğum sızıntılara göre ve setten sızan birkaç fotoğrafa göre dizide yakından tanıdığımız Temuera Morrison ile birlikte Clone Trooper'lara ve Indira Warma'ya yer verilebilir. Moses Ingram ise paylaşılan fotoğraflarda Inquisitor Reva olarak yer aldı. Joel Edgerton ise Luke Skywalker'ın amcası olan Owen olarak dizide yer alıyor.
    Yazar Joby Harold, Obi-Wan Kenobi'nin Hong Kong hissiyatı veren Daiyu adlı yeni bir gezegeni ziyaret edeceğini söylüyor. "Grafiti dolu bir gece hayatı var, biraz sınırlarda ve farklı bir hissiyat oluşturuyor." dedi.
    Ewan McGregor ise "Hikayemizin başında Obi-Wan'ı oldukça kırılmış, inançsız ve dövülmüş, biraz da vazgeçilmiş buluyoruz." dedi.
    Fragman

    Entertainment Weekly tarafından yayınlanan görseller aşağıda yer almaktadır.

     

    Inquisitor Reva


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.