Mavi Sularda Rüya Gibi Bir Balayı

Mavi Sularda Rüya Gibi Bir Balayı
  • 0
    0
    0
    0
  • Size Özel Bir Balayı Tatili
     
    Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte çiftleri tatlı bir telaş sardı bile. Her şey hazır ama ya balayı? Heyecanla planlanan evlilik yolunda hazırlıklar keyifli olduğu kadar yorucu da olabiliyor. Düğünün ardından sevdiğinizle baş başa geçireceğiniz size özel bir balayı tatili tam da ihtiyacınız olan şey olacaktır.

    Zaten tatil tüm yılın yorgunluğunu attığınız, dinlendiğiniz, yeni yerler keşfettiğiniz huzur bulduğunuz günler değil midir? Öyledir ama balayında tatil bir başkadır. Ömür boyu hatırlanacak, hatırası kalacak ve fotoğraflarla ölümsüzleştirilecek en güzel anların ev sahibidir balayı tatili.

    Yatta balayı tam da böyle bir tercihtir. Sevgi dolu birlikteliğinizi kutlamanın, dünyanın inanılmaz romantik bir köşesine yelken açmaktan daha iyi bir yolu olabilir mi?

    Anın Keyfini Yaşayın

    Masmavi denizde ilerlerken yanınızda hayat arkadaşınız ve geleceğe dair düşleriniz… Özgürce yol alıp başkalarına bağımlı kalmadan yaşanacak bir tatil. Güne sessiz bir koyda, muhteşem bir manzarada günaydın demek, birlikte kahvaltı keyfi yapmak ve güneşin tadını çıkarıp, serin sulara kendinizi bırakmak. Gece ise daha önce hiç görmediğiniz kadar yıldızı bir arada görmek ve o anın keyfini yaşamak.

    Büyüleyici Bir Deneyim

    Yatta balayı tercih ettiyseniz olanaklar sadece bunlarla sınırlı kalmaz. Mesela açık havada sinema keyfi farklı bir deneyim yaşatır. Hamakta içkinizi yudumlarken izleyeceğiniz manzara sizi büyüler. Deniz oyuncakları da tatilinize eğlence katar. Tercih sizin…

    Mavinin Tüm Tonları

    Ege ve Akdeniz’in en güzel koy ve adalarını keşfedeceğiniz bir yolculuk. Rotayı birlikte belirlediğimiz mavi yolculuk balayınızı unutulmaz kılacak. Her güne farklı bir koyda uyanıp, mavinin tüm tonlarına şahit olacaksınız. Ne müthiş bir his ne güzel bir hayal öyle değil mi?

    Tarihin Mavi Yolculuğu

    Yatta balayı yaparak mavi yolculuğa çıkmak, deniz keyfinin yanında ada ve koylardaki tarihi yerleri gezme imkânı da sunar. Eski dönemlerden kalma antik kentler, görülmesi gereken yerlerin başında gelir. Aslında mavi yolculukta balayı kimsenin görmediği en uzak köşeleri keşfetmektir.

    Blue Voyage Yacht Charter İle Hayalini Gerçeğe Dönüştür
     
    Denizle iç içe, mavi sularda rüya gibi bir balayı… Bir plaj veya bir koy hayal edin ve gün batımını kendinize özel kiralık yatınızın güvertesinden izleyin. Özel şefinizin kaliteli mutfağının tadını çıkarın. Hiç şüphe yok ki bu, romantizmin özü, türünün tek örneği bir balayı olacaktır.

    Bu hayali Blue Voyage Yacht Charter ile gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Balayına yelken açın. Mavinin huzuru ve güneşin sıcaklığı romantik anlarınıza eşlik etsin.

    Kaynak: Mavi Sularda Rüya Gibi Bir Balayı
     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.