Skyrim Grandma, Elder Scrolls 6'yı Ölmeden Önce Görmek İstiyor

Skyrim Grandma, Elder Scrolls 6'yı Ölmeden Önce Görmek İstiyor
  • 0
    0
    0
    0
  • Hayranları tarafından Skyrim Grandma olarak bilinen popüler YouTuber Shirley Curry, ölmeden önce oynayabilmesi için Bethesda'yı Elder Scrolls 6'nın piyasaya sürülmesinde acele etmeye çağırıyor.

    Oyun herkes içindir. Ve bu duyguyu, Skyrim'e aşık 86 yaşındaki YouTuber Shirley Curry'den daha fazla özetleyen kimse olmayabilir. 1 milyondan fazla abonesi olan YouTuber, oldukça takipçiye sahip ve oyun topluluğu içinde bilinen biri haline geldi, öyle ki The Elder Scrolls 6'da bir NPC olarak görünmeye bile hazır. Ancak Curry'nin yaşı ilerledikçe oyunu gerçekten oynayabilmek istiyor ve Bethesda'nın kendisine ve diğerlerine er ya da geç bu şansı vermesini umuyor.

    Yakın zamanda bir soru-cevap sırasında Curry'ye Bethesda Direktörü Todd Howard'a ne söyleyeceği soruldu.

    "Ondan bana harika bir oyun vermesini isterdim ve ondan acele etmesini ve The Elder Scrolls 6'yı bitirmesini isterdim," dedi gülerek. "Ölmeden önce oynamak istiyorum."

    Şu anda Elder Scrolls 6 hakkında pek bir şey bilinmiyor, ancak kısa süre önce Todd Howard, Starfield çıktıktan sonra sıradaki olacağını ve Elder Scrolls'tan sonra Fallout 5 üzerinde çalışmaların başlayacağını açıkladı.

    Umarım Skyrim Grandma, Elder Scrolls 6 oynama arzusunu yerine getirir ve önümüzdeki birkaç yıl içinde gerçekten piyasaya sürülür.

    Kaynak


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.