Ruhunuzu ve Bedeninizi Yoga Yaparak Besleyin

Ruhunuzu ve Bedeninizi Yoga Yaparak Besleyin
  • 0
    0
    0
    0
  • Yoga, sağlıklı ve kaliteli yaşamak için, birçok tekniğin bir arada uygulandığı egzersizler bütünüdür. Aynı zamanda nefes ve enerji farkındalığı ile birleşen içsel bir odaklanmadır.

    Yaygın olarak kullanılan anlamıyla bir dizi esneme egzersizi olarak düşünülse de aslında çok geniş alanları kapsar. Kısacası yoga, hayattan keyif almak, özgürlük ve huzur demektir.

    Ruhunuz yoga ile temizlenirken, aynı zamanda doğayla baş başa keyifli bir tatil geçirmek istiyorsanız, Fethiye ilçesine bağlı Faralya bölgesi aradığınız yer diyebiliriz. Sakin, sessiz ve huzurlu havasının yanı sıra muhteşem manzarasıyla da sizi büyüleyecek bir atmosfere sahip. Kendinizle baş başa kalmak, sadeleşmek ve arınmak için tam da olmak isteyeceğiniz yer.

    Yalnızca beden egzersizi olmayıp, aynı zamanda zihinsel bir odaklanma olan yoga, meditasyonla bir bütün oluşturur.

    Yoganın Fiziksel ve Zihinsel Faydaları

    ▪️ Kalp sağlığını ve omurgayı korur
    ▪️ Kas ve eklem ağrılarının azalmasına yardımcı olur
    ▪️ Uyku kalitesini arttırır
    ▪️Migreni rahatlatır
    ▪️ Kemikleri güçlendirir
    ▪️ Vücudun esnekliğini ve direncini arttırır
    ▪️ Depresyonla mücadele eder
    ▪️ Stresi azaltır
    ▪️ Sinir sisteminizi korur
    ▪️ Farkındalık yaratarak iç kuvveti artırır
     
    Şehir hayatının üzerinizde oluşturduğu tüm kötü etkilerden ve düşüncelerden uzaklaşarak, gevşemek ister misiniz?

    Faralya’nın muhteşem manzarasında, denizin tam üstünde yoga ve meditasyonla vücudunuzdaki negatif enerjiyi boşaltıp, harika bir tatil yapabilirsiniz.

    Sevdiklerinizle hayal kurup, romantizmi doyasıya hissedeceğiniz, denizin güzelliğini izleyerek sauna keyfi yapıp, sonrasında rahatlatıcı bir masajla yenileneceğiniz yer… Nautical Otel.


    Fethiye ilçesindeki Faralya Köyü’nün Akdeniz ile buluştuğu bölgede, dalga ve kuş sesleriyle güne merhaba derken, limon ağacı kokularının eşlik ettiği muhteşem bir doğa oteli. Günün erken saatlerinde, denizin tam üstündeki ahşap platformda, yoga ve meditasyon yaparak üzerinizdeki negatif enerjiyi boşaltıp, yenilenmenin hazzını yaşayabilirsiniz. Bu arınma sonrası, üzümlerin dalından, zeytinlerin ise bahçelerden toplanarak özenle hazırlandığı kahvaltı sofraları vazgeçilmeziniz olacak. Gün boyu denizin, güneşin ve manzaranın tadını çıkarıp, belki biraz etrafı keşfe çıkabilirsiniz. Akşam ise, günbatımının eşlik ettiği sofranızda her gün farklı bir Akdeniz menüsü bulacaksınız.

    Her şeyden uzakta, ister balayı için, isterseniz ruhunuzu arındırıp huzur içinde bir tatil yapmak ve bu deneyimi yaşamanız için sizi bekliyor olacağız.

    Kaynak: Ruhunuzu ve Bedeninizi Yoga Yaparak Besleyin


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.