Keşfet Köşesi -Oğuzhan Kahraman'ın Uzaysal Epik Albümü

Keşfet Köşesi -Oğuzhan Kahraman'ın Uzaysal Epik Albümü
  • 0
    0
    0
    0
  • Bu yazımız belki farklı, acı, belki çıldırtan bir dans efekti, belki de bir arayışı olan meraklı, aradığını bulamayan ve de bulmak istemeyenlere de gelsin isterim..

    Son albümünü "Enter the Simulation" adıyla çıkartan Oğuzhan Kahraman'ın, parçaları arasından sana da hitap edebileceğini düşündüğüm yazımda birlikteyiz. Gelelim uzaysal yokuşların bir ilerisi bir gerisinde kulaklarının tadını bilenlere.. Sürekli bir arayış içerisindeyiz hepimiz, haftalık keşifçi tayfalarız. Sayısız müzik içinden tek bir melodisi seni içine alacak ve buralardan götürecek o tüylerin dikenli anlaşılmaz hallerindeyiz.. "Space" ve "Mey" 'de tattığım işte tam böyle bir hissiyattı.. 

    Ve ve en alıcısı, benim için öyle, ama önce aranızda Matrix'i sevenler ve.. tabii ki herkes seviyordur.. "Matrik" de bunlardan biri.. Duvarların yıkılamayacağını bildiğin halde, titrek bir alengirlikte ışık patlamalarıyla sana doğru koşar adımlarla geliyor. Bu his işte, esinlendiğimiz, kendimizi uzay boşluğunda tamamiyle sıfırlanmış halde bulduğumuz o anlar. Evet, tanımlayabildiğim lezzetin tadı bu yönde sanırım. Belki diğer şarkılarını sen daha çok sevip farklı bir tema kurgulayacaksın kendince..

    Lafı çok uzatmadan, keşif maceramın ilk adım sayısına bu derinlikle başlamam çatlakları daha çok belirginleştirecektir. Keyifli dinlemeler! Tam ihtiyacımız olduğu zamanda denk geldiğimiz keşif tozlarında buluşmak üzere..   

    <iframe src="https://open.spotify.com/embed?uri=spotify%3Aalbum%3A7eUoMWrppgv3n6znFESp4B" width="300" height="380" frameborder="0" style="border-radius: 12px;"allowtransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

                           


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.