Keşfet Köşesi -Mert Yiğit Aladağ'dan Yaz Tadında Bir EP

Keşfet Köşesi -Mert Yiğit Aladağ'dan Yaz Tadında Bir EP
  • 0
    0
    0
    0
  • Keşfet Köşesi yakalamalarının ikinci yazısında "Mert Yiğit Aladağ"'ın son çıkan "Kendim Oldum" EP'siyle birlikteyiz. Çıkarttığı teklilerle müzik piyasasına emin adımlarla girmeyi hedefleyen genç yetenekler zincirinin bir parçası kendisi. Şarkılarındaki temiz söyleyiş tarzı ve fütüristik elektronik enstürmanları ustaca harmanladığını söyleyebilirim. Albümüne dalmadan önce "Şehrin Çocukları" teklisine de bir göz atmanızı isterim. Kurcalarken epey bir içine aldı beni.

    <iframe src="https://open.spotify.com/embed?uri=spotify%3Aalbum%3A3DWquO7Bw0SFclh9fUkNWz" width="300" height="380" frameborder="0" style="border-radius: 12px;"allowtransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

    Uyandık, yedik, yüzdük, güneşlendik, uçtuk dostlarla, sevdiklerimizle.. Ve gün batmaya yakınken arabamızda ya da bisikletimizde ya da koşarken içimizi tekrardan ısıtacak ferahlatıcı tınılarıyla kitabın ön sözünü merakla okuduk çoğu zaman. "I'm Hurting Myself Tonight" sabit adımlarımıza itekleyici bir güç olup, gitmek istediğimizden daha uzaklara götürür tebessümlerimizle bizi.. 

    Bir saniye,, Durup dururken ne düşünüyorsun sen? Tamam bakalım bugün yine aynı şarkıyı mı dinleyeceğim? Yok ne diyeceğim yardımcı olabilir miyim? Olur tabi deriz şans veririz.. 

    Yazımızın sonuna yaklaşırken yeni heyecanlar, umutlar silsilesinin çarpışmaları sonucunda önümüze bir kokteyl çıkartır bazen. "Kendim Oldum" diyoruz her bir yaşam örgümüzde istemsizce. Kaosu içtenlikle selamlayanlarız kimi zaman, fakat bir şarkı çıka geliyor, bir adım daha atıyoruz ve yenilenmeye devam ediyoruz.. Geride bıraktığımız adımlar bir ilerisi için işaret, gelişim evresi oluyor. Çoğu zaman yeni keşfettiğim müzisyenlerde aynı etkiyi hissediyorum. "Kendim Oldum" bu türden bir EP. Indie tarzında yenilikçi, soft sevenlerimiz varsa buyurun ben buldum. Belki siz de kendinizden bir tutam anı kırılması yaşar, yaz aylarının bitmeye başladığı şu günlerde kendini bulanlar ve bulamayanların kapısı bu yazımızda çalınmış olur.. 

     

    <iframe src="https://open.spotify.com/embed?uri=spotify%3Aalbum%3A499l7PmPHdN00SBHb2dqqq" width="300" height="380" frameborder="0" style="border-radius: 12px;"allowtransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.