Batman'in En Korkunç 5 Versiyonu

Batman'in En Korkunç 5 Versiyonu
  • 6
    0
    0
    1
  • DC evreninin en sevilen karakterlerinden biri olan Batman'in en korkunç 5 versiyonunu sizler için derledim.

    5. All-Star'ın Batman'i

    Yazar Frank Miller ve sanatçı Jim Lee tarafından yazılan All-Star Batman And Robin, nihai suçlu zevk çizgi romanı olarak çizgi roman severlerle buluştu. Çizgi romanda Bruce Wayne'in bu versiyonu, neredeyse herkesin bildiği kahramanın bir parodisidir olarak yer almaktadır.En iyi oyuncaklara sahip süper bir dahi ama aynı zamanda öngörülemez, şiddetli ve duygusuz karakteriyle korkunç biridir.

    4. Batman: The Red Death

    DC Evreni, hız gücüne sahip olmadan hızlı olan birkaç kahramana sahiptir, ancak buna sahip olanlar en hızlı ve en tehlikeli karakterler olduklarını kanıtlamaktadır. Elbette bu güce sahip olan bir Batman korkutucudur, ancak hız gücüyle birlikte öldürmeye istekli kırık bir Batman ürkütücüdür.

    3. Batman: The Devastator

    Doomsday, Superman'i öldüren bir canavardır. Batman, karanlık çoklu evrende Doomsday olmanın bir yolunu bularak ortalığı birbirine kattı. İlk başta amacının kötü olduğunu söyleyemeyiz ama işler çığrından çıktığında gezegende birçok akılsız canavarın ortaya çıkmasına sebep oldu.

    2. Batman & Dracula

    Batman & Dracula üçlemesi, Doug Moench tarafından yazılan ve Kelley Jones tarafından kaleme alınan Batman & Dracula: Red Rain, Bloodstorm ve Crimson Mist olmak üzere üç Amerikan çizgi romanından oluşuyor. Bu çizgi romanda ise Dracula ile savaşmak için vampir olmaya zorlanan Batman'in hikâyesine tanıklık ediyoruz. Düşününce bu Batman'in diğerlerine göre daha uysal olabileceği kanısına varılabilir lakin Batman of Red Rain işin içine girince kontrolsüz bir Batman ile karşı karşıya kalmak kaçınılmaz oluyor.

    1. Dark Multiverse: The Batman Who Laughs

    Batman Who Laughs, Batman'in karanlıkçoklu evrenindeki (Earth-22) kötü bir alternatifi olarak karşımız çıkmaktadır. Karakterin görünüş açısından biraz Bruce Wayne biraz Joker olduğunu söyleyebiliriz. Diğer alternatiflerde olduğu gibi Batman Who Laughs'da Adalet Birliği'ni tehdit etmiş, gezegende yaşayanları katletmeye başlamıştır. Ayrıca kendisi Kara Şövalyelerin bir üyesidir.

     

    Bir liste içeriğinin daha sonuna geldik, favori Batman karakterinizi paylaşmayı unutmayın ve bir sonraki içerik için takipte kalın! 


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.