D23 Expo'dan Pixar ve Star Wars Yapımları

D23 Expo'dan Pixar ve Star Wars Yapımları
  • 2
    0
    0
    0
  • Geride bıraktığımız D23 Expo'nun Disney içeriklerini farklı bir içerikte girdikten sonra sıra Pixar'a geldi. Animasyon konusunda hepimizin yüreğini ısıtmayı başaran Pixar'dan gelecek yapımlara şöyle bir göz atalım!

    Pixar:

    Elemental

    Görseli görür görmez çocukluğumuzda sık sık oynadığımız ve hala oynamaya devam ettiğimiz "Ateş ve Su" oyununu hatırlamamak ayıp olur. Pixar'ın yeni animasyon filmi olan bu yapım, Haziran 2023'te seyirciyle buluşacak. 

    Inside Out 2

    İlk filmini beğenerek izlediğimiz Inside Out, ikinci filmi ile karşımıza çıkacak. Filmde, Riley ve tanıdığımız duygularla tekrar buluşurken yeni duyguların oluşumuna da şahitlik edeceğiz.

    Win or Lose

    "Yaşaşın Turşular!"

    Win or Lose dizisinde, bir beyzbol takımının karakterlerini yakından tanıyacak ve her bölüm farklı yaşamlara eşlik edeceğiz.

    Elio

    2024 yılının beklenilen animasyon filmlerinden biri olacak olan Elio'da, genç bir çocuğun Uzaylıların Birleşmiş Milletleri adına Dünya elçisi olmasını tanıklık edeceğiz.

    Ve sırada Star Wars:

    Yediden yetmişe herkesin severek izlediği Star Wars, birçok yapımla karşımıza çıkacağını etkinlikte duyurdu. Merakla beklediğimiz Mandalorian 3. sezon da bunlardan bir tanesi.

    Mandalorian 3. Sezon

     

    Aksiyon dolu bir sezon bizleri bekliyor!

    Star Wars: Tales of the Jedi

    Aydınlık tarafındaki güç kullanıcılarının yolculuklarına şahitlik etmeye hazır mısınız?

    Star Wars: Ahsoka

     Star Wars serisinin bir karakteri olan Ahsoka Tano, Anakin Skywalker'ın Padawan'ı olarak tanıtılmış ve birçok hayranın da favori karakteri olarak ön plana çıkmayı başarmıştır. Ona ait bir diziyi izlemek güzel bir tecrübe olacak diyebiliriz.

    The Bad Batch 2. Sezon

    İkinci sezon 2023'te yayımlanacak.

    Skeleton Crew

    Görselde de görüldüğü üzere başrolünde Jude Law'ı göreceğimiz bu yapımda, onunla birlikte uzayda kaybolmuş bir grup çocuğun hikâyesine ortak olacağız.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.