Sizi Kahkahalara Boğacak 7 Youtube Kanalı

Sizi Kahkahalara Boğacak 7 Youtube Kanalı
  • 2
    0
    0
    0
  • 1) Çimen Show

    Son zamanlarda ortada bir talk show eksikliği olduğu ortada. Komedi filmleri ve komedyenlerin kısa kısa paylaştığı videolarla bu açığı kapatmaya çalışsak da düzenli yayınlanan bir komedi showun yerini hiçbiri tutamaz. Çimen ise tüm açığı tek başına sırtlanan bir program desek abrtmış olmayız heralde. Cem İşçiler ve Fazlı Polat’ın yüksek enerjisiyle seyircinin de komediye katkıda bulunduğu interaktif bir show programı. İlk sezon ses ve görüntü problemi yaşandığı için ikinci sezondan başlayabilirsiniz. Severseniz bağımlısı olacağınıza şüphem yok.

    2)  Emre Mutlu

    Bir adam düşünün ki tüm yaptığı roller üzerine yakışsın. Kendi kanalında paylaştığı kısa videolarıyla ve yaptığı tiplemelerle youtube anasayfamda her daim yer bulan bir isim. Belki size kahkahalar attırmayabilir ancak her tiplemede “bu, bu kadar olur “dedirtir.

    3)Baturay Özdemir

    "Yerli ve Kirli” stand up gösterisini kendi youtube kanalına yüklemesiyle kitlesini daha da artıran ve paylaştığı kısa kesitlerle bile bizi kahkahalara boğmayı başaran bir isim. “Yerli ve Kirli” için son zamanlarda izlediğim en iyi stand up gösterisi olduğunu söyleyebilirim. İzleyin izlettirin.

    4)Sergen Deveci

    Tanıyanların yüzünde hafif bir tebessüm oluştu bile. Hem youtube kanalından hem de instagram hesabından paylaştığı kısa videolarla gönlümüzde taht kurmayı başaran ve her defasında yeteneğine hayran kaldığımız.. Evet çok övdüm çünkü hakediyor. Üretkenliğiyle de bizi epey sevindiriyor kendileri. En iyisi gidip kendiniz izleyin.

     

    5) TuzBiber Stand-Up

    Türkiye'de stand-up komedi kültürünü insanlara ulaştırarak yaygınlaşmasını amaçlayan komedi kulübü. Tam olarak bu şekilde tanımlıyorlar kendilerini ve iyi ki de öyle yapıyorlar. Birçok yetenekli komedyenin bizlerle buluşmasını sağlayan ve yeni komedyenleri ekosisteme kazandıran harika bir kanal. Hepsi sizin mizahına uymayabilir tabi ki ancak içlerinden sizi mizahıyla yakalayacak insanlar elbette çıkacaktır.

    6)Kamusal Mizah

     Hepsinden eski videoları olan ama asla eskimeyen gülmesiyle bile bize pozitif enerji veren Özgür Turhan karşınızda. Hayranları –biri de ben – hem çok seviyor hem de niye yılda iki video atarak bizi çölde susuz bırakıyor diye sitem ediyoruz. Yaptığı mizahı herkes sevemeyebilir baştan söyleyelim. Ne de olsa gönderme varr..

     

    7) Kurcala

    Diğerlerinin aksine Ankara’dan bir mizah kanalı olması üstelik bolca siyasi şakalar yapmaları kendilerini en azından benim için vazgeçilmez kılıyor. Nevzat ve Kaan’ın uyumu ve samimiyeti; Ankara’yı bu kadar yermeleri ve sevmeleriyle ünlü bir kanal. Gri şehrin kara mizahı. 

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.