Prime Video Türkiye'de Ekim Ayında Yayınlanacak Dizi ve Filmler

Prime Video Türkiye'de Ekim Ayında Yayınlanacak Dizi ve Filmler
  • 2
    0
    0
    0
  • Her ay olduğu gibi bu ayda da Prime Video Türkiye'de yayın hayatına girecek dizi ve filmler paylaşıldı. Gelin ekim ayı içeriklerine birlikte bakalım.

    Bergen (7 Ekim)

    Bergen, 4 Mart 2022 tarihinde vizyona girmiş olan, senaryosunu Sema Kaygusuz ve Yıldız Bayazıt'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper ikilisinin yaptığı, Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde yer aldığı biyografik ve dram türündeki Türk yapımı sinema filmi. Bildiğiniz üzere vizyona girer girmez adından sıkça söz ettiren bir film oldu.

    Catherine Called Birdy (7 Ekim)

    Catherine Called Birdy, Karen Cushman'ın 1994 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan, Lena Dunham tarafından yazılıp yönetilen 2022 orta çağ komedi filmidir. Baş karakter olarak Bella Ramsey'i Andrew Scott, Billie Piper, Joe Alwyn, Dean-Charles Chapman, Ralph Ineson ve Russell Brand ile birlikte canlandırıyor.

    The Peripheral (21 Ekim)

    Scott Smith tarafından üretilen ve yaratılan, yakında çıkacak bir Amerikan bilim kurgu televizyon dizisidir. Amazon tarafından üretilen, William Gibson tarafından yazılan aynı adlı 2014 kitabına dayanmaktadır. 

    Run Sweetheart Run (28 Ekim)

    Shana Feste tarafından yazılan ve yönetilen 2020 Amerikan gerilim filmidir. Filmde Ella Balinska, Pilou Asbæk, Clark Gregg, Aml Ameen, Dayo Okeniyi, Betsy Brandt ve Shohreh Aghdashloo rol alıyor.

    The Devil's Hour (28 Ekim)

    Tom Moran tarafından yaratılan ve yapım şirketi Hartswood Films aracılığıyla Steven Moffat'ın baş yapımcılığını üstlendiği, yakında çıkacak olan bir İngiliz drama gerilim televizyon dizisidir. Altı bölümden oluşacak dizi,  her gece 03.33'te korkunç görüntülerle uyanan Jessica Raine'in canlandırdığı Lucy'nin hikayesini ele alacak.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.