Amerikalı aktör Kevin Spacey, yargılandığı cinsel taciz davasında suçsuz bulundu

Amerikalı aktör Kevin Spacey, yargılandığı cinsel taciz davasında suçsuz bulundu
  • 0
    0
    0
    0
  • Amerikalı tiyatro ve sinema oyuncusu Kevin Spacey, yıllar öncesine dayanan cinsel saldırı davasında suçsuz bulundu.

    Spacey, Anthony Rapp'in iddialarının doğru olmadığına yemin ederken, ünlü aktörün avukatları Rapp'in, müvekkillerinin eğlence sektöründeki başarısını kıskanarak "bir hikaye uydurduğunu" savundu.

    5 erkek ve 6 kadından oluşan jüri, ünlü aktör Spacey'nin Anthony Rapp'in iddialarından sorumlu tutulamayacağı yönünde karar verdi.

    Mahkeme çıkışında basın mensuplarının sorularına yanıt vermeyen 63 yaşındaki aktör, hızlı adımlarla aracına binerek uzaklaştı.

    ANTHONY RAPP'İN İDDİASI

    "Star Trek: Discovery" dizisinde oynayan 51 yaşındaki Rapp, 14 yaşındayken Broadway'da farklı yer ve zamanlarda Kevin Spancey tarafından cinsel tacize uğradığını iddia etmişti.

    Hakkındaki suçlamaları reddeden Spacey, Rapp'in iddiasını Twitter'dan yanıtlamış ve olayı hatırlamadığını belirterek "Son derece uygunsuz sarhoş davranış" için özür dilediğini ifade etmişti.

    Spacey daha önce İngiltere'de 2005-2013 arasında üç erkeğe yönelik cinsel saldırı suçlamalarını reddetmiş, 2019'da ise kendisine yönelik uygunsuz davranış ve cinsel saldırı suçlaması davaları Massachusetts'te mahkeme tarafından düşürülmüştü.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.