MEZARLAR NE SÖYLER ? HALİL CİBRAN İNCELEME

MEZARLAR NE SÖYLER ? HALİL CİBRAN İNCELEME
  • 2
    0
    0
    1
  • Halil Cibran'ın bu eseri tek kelimeyle mükemmel. Ama okuduğum basıma ayriyeten değinmek istiyorum çünkü basım farkını da devreye koyarak kitabı çarpı iki mükemmel hale getirmişler.

    Okuduğum basımda kitabın ilk 50 sayfasında yazarın hayatı yer alıyor ve eğer bu kısmı atlamayıp sindirerek okursanız. Sonrasında Halil Cibran'ın kitaplarını daha iyi anlayabilirsiniz. Bu kısımda kendime de bir özeleştiride bulunmam gerekirse yazarın çok fazla kitabını okumama rağmen daha önce böyle detaylı olarak hayatını hiç öğrenmemiştim. Öğrendikten sonra diğer kitapları da kafam da daha fazla şekillenmeye ve anlam bulmaya başladı. Demek ki yazarı ne kadar tanırsak eserlerini de o kadar özümseyebiliyoruz.

    Kitaba dönecek olursak, tek solukta okunabilecek bir kitap. Konusu ise kesinlikle sizi içine çekecek. İçerisinde dinle toplumların duygularının nasıl sömürüldüğü anlatılıyor. O zaman Rahipler yaptığı şey aslında şuan bizim imamların yaptıkları ile aynı Peygamberden örnek verip bizi şükür etmeye alıştırıp kendileri şatafatlı hayatlarına devam ediyorlar. Siyasiler mango kurutsun biz soğana devam..


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.