Hurghada'nın En Ünlü Plajları

Hurghada'nın En Ünlü Plajları
  • 1
    0
    0
    0
  • Eşsiz ve eğlenceli her şeye açılan kapı olan olağanüstü Hurghada şehrindeyken en güzel kumsalları keşfedeceksiniz. Hurgada'da gerçekten keyifli ve huzurlu bir ziyaret için birkaç şezlong, restoran, plaj, kafe, pub, mükemmel şnorkelli yüzme ve dalış yerleri, çok sayıda spa alanı ve daha pek çok şey var. Bu gönderi, tatilinizi hangi plajda, otelde ve tesiste geçirmek istediğinize karar verebilmeniz için size Hurgada'daki en çok tavsiye edilen plajlar hakkında bir rehber sağlayacaktır.

    Unutulmaz bir tatil geçirmek için Mısır'daki birçok plaj arasından seçim yapabilirsiniz. 1001beach.com'daki lüks plajların sıralamasını kullanın.

    Sahl Hasheesh Plajı
    Bu pitoresk plaj, Hurghada şehrinin güneyinde, ünlü Sahl Hasheesh sahilinden yaklaşık 13 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. O sahildeyken, şnorkelli yüzme ve dalış gezileri için en iyi fırsatları sunan Abu Hashish Adası başta olmak üzere, çevredeki bölgenin en güzel manzaralarının yanı sıra çarpıcı açık deniz adalarının keyfini çıkarabileceksiniz. En muhteşem ışıltılı mercan resiflerini görebileceksiniz ve büyüleyici su altı yaşamına hayran kalacaksınız. O kumsaldaki en güzel sahili arıyorsanız, o zaman doğrudan çok zarif bir bölgede yer alan ve oradayken yapılacak birçok ilgi çekici şey sunan Tropitel Sahl Hasheesh sahiline gitmelisiniz.

    Soma Koyu'ndaki Plaj
    Bu güzel plaj güneyde, Safağa'nın yanında yer almaktadır ve aynı zamanda, geldiğiniz andan tatilinizin son dakikasına kadar çeşitli harika hizmetler sunan Contemporary Palm de Soma Hotel gibi en muhteşem otellerin geniş bir yelpazesine sahiptir. kalkış. Çok sayıda şezlong, su sporları, palmiye yaprağı şemsiyeler var ve ayrıca sahilde sörf ve muhteşem aqua parka gitmenin keyfini çıkarabilirsiniz ve bu, küçük çocuklu aileler için çok fazla harcama yapacakları için hiç şüphesiz ideal bir seçenek. orada zaman.

    Eski Vic Plajı
    Hurgada'da köy yolundaki o muhteşem plajı keşfedeceksiniz ve şehir merkezine yakın olduğu için ziyaretçilerin çoğu buna bayılıyor, yani Hurgada'da edinmeniz, görmeniz veya satın almanız gereken her şeye yakın olacaksınız. En çarpıcı konaklamanın keyfini çıkarmanız için bir bar ve birkaç şezlong vardır.

    Plajın en güzel yanı, birkaç çeşit yengeç ve balıkçıl da dahil olmak üzere çeşitli türler görecek olmanızdır. Parasailing ve muz bot gezileri gibi pek çok aktivitenin mevcut olduğunu unutmamalıyız.

    Makadi Körfezi'ndeki Plaj
    Sahl Hasheesh'in yakınında bulunur ve en ilgi çekici her şey dahil lüks otellerden bazılarına sahiptir. Burası en zengin tatili arayanların ilk tercihi olmalı. Muhteşem arazilere ve mevcut en büyük plaj tesislerine sahip Fort Arabesque Hotel var. Akşama kadar ve gece geç saatlere kadar çeşitli barlar ve etkinlikler mevcuttur. Bu yeri ziyaret ettiğinizde kıyı resiflerine hayran kalacaksınız ve en olağanüstü deniz yaşamına ev sahipliği yapacak ve en iyi dalış ve şnorkel deneyimlerini bu şekilde yaşayacaksınız.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.