Tel Aviv, İsrail'de Görülecek ve Yapılacak En İyi Şeyler

Tel Aviv, İsrail'de Görülecek ve Yapılacak En İyi Şeyler
  • 0
    0
    0
    0
  • Akdeniz'in göz kamaştırıcı sahillerinde yer alan bu kıyı cazibe merkezi, İsrail'in en büyük ikinci şehri kadar büyük görünebilir. Bununla birlikte, boyut olarak oldukça küçüktür. Bu rehber size Tel Aviv'de yapılacak en iyi şeylerden bazılarını sunacak, böylece orada geçirdiğiniz zamandan en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

    Tel Aviv'deki en iyi konaklama seçeneğini en cazip fiyata bulabilirsiniz. Tel Aviv'de iyi bir otelle ilgileniyorsanız, Hotels-scanner.com'da Ibis, Novotel ve Holiday Inn otel zincirlerinde özel indirimli 4012'den fazla otel.

    1. Neve Tzedek'te iyi eğlenceler.
    Neve Tzedek'te avangart tasarım işletmeleri, moda mağazaları ve el işi dükkanlarının yanı sıra yenilenmiş bir tren istasyonu olan HaTachana'da haftalık bir çiftçi pazarı bulunur. Bölgedeki açık hava kafelerinin birçoğu geceleri canlı caz kulüplerine ve kokteyl salonlarına dönüşüyor ve popüler Avrupa restoranları, popüler bistrolarla birleşiyor. Sonuç olarak, bu alan eğlenceli ve heyecan verici bir deneyim için çok çeşitli aktiviteler sunmaktadır.

    2. Tel Aviv Sahilleri kıyı şeridinde yürüyüş yapın.
    Akdeniz'in önünde çok az yer bir şezlongla rekabet edebilir. Tel Aviv'in plajları, çarpıcı mavi dalgaları, beyaz kumları ve iyimser tavırları açısından emsalsizdir. Buradaki kıyı cazibe merkezlerini daha da çekici kılan, her kumsalın sunduğu çeşitlilik ve farklı özelliklerdir. Aile dostu alanlardan sörf yerlerine, egzersiz ve spor aktivitelerine kadar ihtiyacınız olan her şeyi Tel Aviv'in çok sayıdaki plajından birinde bulacaksınız.

    3. HaTachana'nın tarihi dönüm noktasını ziyaret edin.
    Bu eski tren istasyonu, şimdi çeşitli sıra dışı mağazalar ve yemek mekanları ile ünlü bir turizm merkezidir. HaTachana, 1892'de Yafa-Kudüs tren istasyonu olarak inşa edildi. Demiryolu hizmet dışı bırakıldığında, site harabeye döndü ve kullanılmayan bir birinci sınıf gayrimenkul haline geldi. Kompleks, yenilenmiş demiryolu vagonlarından, yük terminallerinden ve hiçbir yere varmayan tren raylarından oluşuyor. Şehrin en gözde mekanlarından biri haline gelen bina, binanın geçmişini gözden kaçırmadı. 1905'ten kalma terk edilmiş bir çimento fabrikası, perakende alanına dönüştürüldü.

    4. Tel Aviv limanında gece hayatının ve verimli sabahların tadını çıkarın.
    Tel Aviv'i bu kadar özel yapan her şeyden biraz var: masmavi okyanuslar, sakin sabahlar, çok sayıda canlı pazar, mağaza ve restoran, çocuklara uygun aktiviteler, açık hava etkinlikleri ve kulüpler ve barlarla dinamik bir gece hayatı. En önemlisi, İbranice'deki adıyla Namal Tel Aviv'de yürüyen, bisiklete binen veya sadece dinlenen her yaştan çok çeşitli insanı kendine çekiyor. Limanın ahşap güverteleri, 9 millik Tel Aviv Gezinti Yeri'nin bir parçasıdır. Gezinti yolu boyunca yürüyerek güneye Yafa'ya veya kuzeye Tel Aviv'in Hatzuk plajına gidebilirsiniz.

    5. Tel Aviv'in eski limanını, Yafa'nın Eski Şehir Limanı'nı görün.
    Namal Yafo olarak da bilinen Orta Çağ'dan kalma Yafa limanı, günümüz Tel Aviv'in doğum yeriydi. Eski Yafa Limanı, Yunus ve Balina'nın İncil'deki ünlü anlatımında Yunus'un kalkış noktası olarak hizmet etmiş, dünyanın en eski limanlarından biridir.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.