Yeni Oppenheimer Fragmanından Ortaya Çıkan Her Şey!

Yeni Oppenheimer Fragmanından Ortaya Çıkan Her Şey!
  • 3
    0
    0
    1
  • Muhteşem bir Oppenheimer fragmanı yayınlandı. 2005 Kai Bird ve Martin J. Sherwin'in American Prometheus adlı kitabından uyarlanan Christopher Nolan filminde, Nolan'la sık sık birlikte çalışan Cillian Murphy, Manhattan Projesi'nin atom bombasını geliştirmesinde kilit rol oynayan Amerikalı teorik fizikçi J. Robert Oppenheimer'ı canlandırıyor. Filmin dev oyuncu kadrosunda Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr. ve Florence Pugh da yer alıyor.

    Yeni fragman, seyircilere, Oppenheimer'ın Atom Bombasının yaratılmasına öncülük etmek ve gerekli bilim adamlarından oluşan ekibi oluşturmak için verdiği zorlu mücadeleyi, belgeliyor gibi görünen filmin hikayesini daha iyi anlamalarını sağlıyor. Ayrıca, Damon'ın Leslie Groves'unun özellikle çekimlerde önemli bir rol oynadığı, filmin geniş oyuncu kadrosunun birkaç yeni çekimi de yer alıyor.

    Önceki Oppenheimer fragmanı, Nolan'ın filmlerine özgü gösteriyi vurgularken, bu yeni tanıtım çok daha fazla hikaye ve karaktere odaklanıyor. Murphy ve Damon, sürekli olarak İkinci Dünya Savaşı'nı kesin olarak sona erdirme potansiyeline sahip olarak konumlandırılan Manhattan Projesi'nin arkasındaki itici güçler olarak merkez sahneye çıkıyor. Bununla birlikte karakterler, silahı yeterince hızlı icat etmek için gereken bilimsel beyinleri bir araya getirmek için üstesinden gelmeleri gereken önemli zorlukları da özetliyor.

    Murphy'nin kahramanı, görevinde azimli ve sarsılmaz görünüyor, ancak Oppenheimer fragmanı da uyarılarla dolu. Benny Safdie ve Kenneth Branagh'ın bilim adamlarının her ikisinin de atom bombasının Oppenheimer'ın beklediği barışı getirmeyeceğini önceden haber veren satırları var. Tom Conti'nin çok asık suratlı bir ifadeyle Albert Einstein rolündeki hızlı çekimleri, Manhattan Projesi'nin başlamasına dahil olmasından duyduğu ve hayatının ilerleyen dönemlerinde ifade edeceği pişmanlığını önceden gösteriyor gibi görünüyor.

    Ek olarak, ünlü Oppenheimer oyuncu kadrosunun çoğunu gösteren bu fragman, Nolan'ın filminin başlık karakterinin kişisel ilişkilerini ihmal etmeyeceğini gösteriyor. Blunt'tan Katherine "Kitty" Oppenheimer, özellikle güçlü bir varlığa sahip görünüyor, ancak Murphy'nin Damon, Branagh ve Florence Pugh'la birlikte olduğu bazı çekimler de oldukça duygusal görünüyor. Sonuç olarak, Nolan'ın bir biyografideki ilk denemesi, hem destansı bir ölçek hem de kişisel yakınlık vaat ediyor, bu da onun bu yapımı için herkesin heyecanlanması gerektiğini gösteriyor.

    Filmde, bir tür karmaşası olacağını ve Nolan'ın en destansı filmi olacağıyla ilgili yazdığımız yazıya buradan ulaşabilirsiniz. Film, 21 Temmuz 2023'te vizyonda!

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.