Gaerea "The Undying Mirage Tour" Kapsamında IF Beşiktaş'a Geliyor!

Gaerea "The Undying Mirage Tour" Kapsamında IF Beşiktaş'a Geliyor!
  • 0
    0
    0
    0
  • 2016 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu yana müziğinde kaos, melodi ve atmosfer arasında muhteşem bir denge kuran Portekizli grup, black metalin özel isimleri arasına gireceğini en baştan belgeliyordu. 2018’de yayımlanan ilk albüm “Unsettling Whispers” kusursuz bir karanlık, kaos ve enfes melodilerle bu iddiayı sağlam temellere oturttu.

    Trendler gelir ve gider. Ancak Gaerea’nın benimsediği cathartic black metal türüne 2020’de adete sihirli bir değnek dokundu. Grubun ikinci stüdyo albümü “Limbo” dünya çapında dikkatleri çeken, yüzlerce eleştirmenin kaleminden geçen bir yapım olarak diskografide yerini aldı. Portekizli ekip 2022’de yayımladığı Mirage albümüyle Metal Hammer, Metal Injection ve Blabbermouth gibi prestili kaynaklardan övgüler aldı. Gaerea bu albümde sanatını mitolojik referanslarla sınırlamak yerine, insanın izolasyon ve ızdırap deneyimlerinin derinliklerine iniyor.

    Yeni nesil black metalin en önemli gruplarından biri olan Gaerea her albümünde dinleyicilerine üst düzey bir dinleme tecrübesi sunuyor. Bu tecrübeye Türkiye sınırlarında ilk kez tanık olmak isteyenler 6 Ağustos günü IF Beşiktaş’ta buluşacak.

    Biletler Hammer Müzik, Passo ve Biletix'te.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.