Venezuela'nın En Harika Harikaları

Venezuela'nın En Harika Harikaları
  • 0
    0
    0
    0
  • Venezuela, Latin Amerika'nın en kentleşmiş ülkelerinden biri olan Güney Amerika'nın kuzey kıyısındaki bir ulustur. Venezuela'nın başkenti ve en büyük şehri Karakas'tır. Venezuela ayrıca çeşitli korunan ortamlarda yaşayan çok sayıda vahşi yaşama sahiptir. Venezuela, Neotropik eko-bölgedeki konumu nedeniyle eskiden devasa geniş yapraklı ormanlarla kaplıydı. Birçok yerli flora ve hayvana sahip, dünyanın ilk yirmi ülkesi arasındadır. Aşağıda doğa harikalarına bazı örnekler verilmiştir:

    Edo. Bolivar'ın Gran Sabana ve Canaima'sı

    La Gran Sabana, ülkenin en popüler turistik yerlerinden biridir ve ziyaret etmekten keyif alacağınız etkileyici bir yerdir; özellikle 1994 yılında Unesco tarafından Dünya Mirası ilan edilen Angel Falls'u biliyorsanız, manzaraları sizi etkileyecek ve inanılmaz ve eşsiz bir deneyim yaşayacaksınız.

    Yolculuk sırasında paradan tasarruf etmek için online araç kiralama hizmetini kullanabilirsiniz. Bookingauto.net'te fiyatları karşılaştırın, Venezuela'da kiralamak için %70'e varan indirim kazanın ve aracınızı uygun bir yerden teslim alın.

    Meleğin düşüşü

    Angel Falls, 3.211 fitte, dünyanın en yüksek sürekli şelalesidir. Şelale, ülkenin Bolvar Eyaletindeki Canaima Ulusal Parkı'nda yer almaktadır. Rio Kerepacupai Meru nehrinin bir parçası olan şelale, Auyán-tepui dağından düşüyor. Angel Falls'un toplam yüksekliği, ana düşüş, 1.300 fitlik akıntılar, ana şelalenin altındaki eğimli çağlayan ve talus akıntılarının aşağısındaki 98 fitlik düşüşten oluşur. Her yıl dünyanın her yerinden binlerce gezgin sonbahar yapraklarını görmek için Venezuela'ya geliyor. Sonuç olarak, ülkedeki önemli bir doğal cazibe merkezidir.

    Coro'lu Edo Medanos, Falcon

    Venezuela'nın Falcón eyaletinde bulunan Medanos de Coro Ulusal Parkı, tarihi ve ekonomik önemi nedeniyle 1993 yılında Unesco tarafından belirlenen bir Dünya Mirası Alanıdır.

    Moises Suları, Edo. Sucre

    Casanay üzerinden Sucre eyaletinde bulunan bu güzel tesis, çok geniş bir araziye ve çeşitli havuzlara ve şelalelere sahip mineralli su kaplıcasıdır.

    Küçük bir hayvanat bahçesi, barbekü yerleri ve oteller içerir. İlk vardığımızda, taze şelaleler, kaydıraklar, kaplıcalar ve çok daha fazlasının bitişiğindeki Nil Nehri ve her şeyiyle eski Mısır'ı yeniden yaratmanızı sağlayacak sfenks heykelleri, Musa ve diğer harikaları görüyoruz.

    Edo'nun Margarita Adası. Isparta, Yeni

    Ülkedeki en güzel plajlardan bazılarıyla Venezuela'nın en zengin yerlerinden birindeyiz. Burada en iyi partilerin, tatil yerlerinin ve kaplıcaların tadını çıkarabilirsiniz. Gerçek bir Karayip incisi.

    Edo Mochima, Sucre

    Barselona ve Puerto la Cruz kasabaları arasında yer alan Mochima, Venezuela'nın en iyi kaçamaklarından biridir. Plajları, takımadaları ve adaları sizi başka bir gezegene taşıyor. Bu doğal hazinelere, tesis bünyesinde sağlanan bir tekne servisi ile erişilebilir.

    Anzoátegui, Puerto la Cruz

    Birçok turistik cazibe merkezi ve kapsamlı otel altyapısı sayesinde Venezuela'nın en bilinen destinasyonlarından biridir. Bu liman, sonsuza kadar orada kalmak istemenize neden olan bazı büyüleyici plajlara sahiptir.

    Edo Morrocoy, Şahin

    Morrocoy'da güzel plajlar, sıra dışı doğal manzaralar, adalar, özel plajlar, adacıklar ve Borracho, Pelón, Sombrero, Sal, Playuela ve Peraza adlı birkaç güzel cay bulunmaktadır. 26 Mayıs 1974'te milli park ilan edildi.

    Roque Archipiélagos, Federal Bağımlılıklar

    Los Roques Takımadaları dünya çapında iyi bilinmektedir. Sakin dalgalar ve ince kum harika bir ortamın keyfini çıkarmamızı sağladığından, burada harika manzaralar keşfediyoruz. Artık ülkenin en popüler turistik yerlerinden biridir.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.