İçinizi Yumuşacık Yapacak 5 (+2) Romantik Komedi Film Önerisi

İçinizi Yumuşacık Yapacak 5 (+2) Romantik Komedi Film Önerisi
  • 10
    0
    0
    1
  • Mutlu sonla biten, bize güzel duygular hissettirecek ve  en önemlisi de bizi hayatın karmaşasından biraz da olsa uzaklaştıracak bir aşk filmi kimin içini ısıtmaz ki ? İşte romantik komediler tam da bu görevi yapar. Özellikle de kendimizi üzgün ve yorgun hissettiğimiz zamanlarda yardımımıza koşar ve biraz da olsa bize iyi hissetirmeyi başarırlar.  

    Ben de sizin için kendi konfor filmlerimi listeledim umarım keyifle izlersiniz.

     

    1-While You Were Sleeping (Sen Uyurken)

    Yalnız bir kadın olan Lucy çalıştığı metroda yakışıklı bir adam olan Peter'ı her sabah görmektedir ve ona gizli bir hayranlık beslemektedir.Bir gün Peter raylara düşer ve Lucy onun hayatını kurtarır ama Peter komaya girmiştir. Lucy,Peter hakkında bilgi alabilmek için hastanede hemşireye Peter'ın nişanlısı olduğunun yalanını söylemek zorunda kalır. Fakat Peter'ın ailesi hastaneye geldiğinde işler bu yalanla oldukça karışır. Yalnız büyümüş olan Lucy kendini birden bire bu sıcak ve sevgi dolu ailenin içinde bulur. Olaylar bununla bitmez ve asıl karışıklık Peter'ın kardeşinin ziyarete gelmesiyle başlar.

     
     

    2- 27 Dresses (Benimle Evlenir misin?)

    27 düğünde nedimelik yapmış ,düğünlere katılmayı ve yardım etmeyi çok seven Jane kendini,gizlice aşık olduğu patronu ve kız kardeşinin düğününde nedime olarak bulur.

    Bu kargaşada değişik bir mücadeleye girer tabii hayatının aşkıyla tanışacağından habersiz bir şekilde...

     

    3-You've Got Mail (Mesajınız Var)

    Daha önceden ''Sevginin Bağladıkları'' filminde beraber rol almış Meg Ryan ve Tom Hanks'i yıllar sonra tekrar birleştiren tatlı film ; bir chat uygulamasından birbirleriyle iletişim kuran Kelly ve Joe'nun birbirlerini hiç görmeden sadece mesajlaşarak bir bağ kurmalarını anlatıyor. Fakat Kelly ve Joe normalde birbirlerini tanıdıklarını ve düşman olduklarını bilmemektedir.

     

    4-Serendipity (Tesadüf)

    Tesadüflere inanır mısınız ?

    Sarah ve Jonhaton bir dükkanda son kalmış bir eldiveni almaya çalışırken tanışırlar ve birbirlerinden etkilenirler. O gece ayrılmak zorunda olan ikili bir dahaki karşılaşmalarını tamamen tesadüfe bırakarak ayrılmıştır. 

    Film boyunca ne zaman kaşılaşıcaklarını merak ettiren bir koşuşturma hali olsa da bir kış gününe yakışacak tatta diyebiliriz. 

     

    5- Pretty Women (Özel Bir Kadın)

    En sevdiğim konfor filmimi sona sakladım.

    Zengin bir iş insanı olan Edward ve eskortluk yapan Vivian'ın ''Ancak filmlerde olur zaten '' dedirten ama yine de tatlı hayaller kurmaktan kendinizi alamayacağınız bir aşk hikayesi.  Julia Roberts güzelliği ve Richard Gere karizması ile birleşince tadından yenmeyen bir birleşim olmuş.

    Aklım ekleyemediğim filmlerde kaldığından 2 tane daha film önerimi de buraya iliştirmek isterim.

     

    +1- Holiday (Tatil)

    Bir internet sitesi aracılığı ile yaşadıkları evlerini takas ederek bir tatile çıkıp kafalarını dinlemeye karar veren Iris ve Amanda' yı gittikleri yerde yeni maceralar ve aşklar beklemektedir.

    +2- Groundhog Day (Bugün Aslında Dündü)

    Burnu havada bir adam olan Bill bir hava durumu spikeridir. Bu huysuz adam bir kasabada her yıl düzenlenen Groundhog Day festivaline gönderilir. Bill istemeyerek de olsa bu festivale gider ve kar fırtınası yüzünden orada mahsur kalır fakat bilmediği şey o gün içerisinde bir zaman döngüsünde kalmasıdır. Artık nefret ettiği o günü tekrar tekrar yaşamak zorundadır.

     
    Keyifli seyirler dilerim.
     
     

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.