How I Met Your Mother’ın Son Bölümünde Çalan Şarkılar ve Sahneleri.

How I Met Your Mother’ın Son Bölümünde Çalan Şarkılar ve Sahneleri.
  • 6
    0
    1
    2
  • Herkesin severek izlediği sitcomlardan biri olan How I Met Your Mother dizisinin finali pek çoğumuzu etkileyen bölümlerden biriydi. Özellikle de Ted, Marshall, Barney, Robin ve Lily’e veda etmek. Dizinin son bölümü pek çok insanı hayal kırıklığına uğrattığını görebiliyoruz. Çoğu kişi Ted’in anneyle tanışmasını konu aldığı için kapanışı da mutlu bir sonla olması gerektiğini düşünmekteydi. Fakat senaristler ters köşe yaparak bizlere farklı bir son hazırlamıştı. Şimdi bu vedada bize eşlik eden güzel müziklerine ve sahnelerine birlikte bakalım. 

    İlk olarak açılışı tabii ki giriş müziğimizle yapıyoruz. Pek çoğumuzun diline dolanan bu şarkıyı bu bölümde son kez duyuyorduk. 

    Bir sonraki şarkımız ise Ted ve annenin tanıştığı anda çalan şarkıydı. Bu sahneye biraz bakacak olursak tüm tesadüflerin şemsiye üzerinden ilerlediğini biliyoruz. Tanışmanın da bu şemsiyenin altında olması hepimizi pamuk gibi yapan sahnelerden biriydi. Sonunda tanışmışlardı. Şarkıyı dinlediğimizde tam da sahneye ne kadar yakıştığını görüyoruz. 

    Son şarkımız ise Ted’in mavi Fransız kornosunu Robin’e tekrar getirdiği anda çalan şarkımız. Pek çok kişinin özellikle eleştirdiği nokta işte tam olarak burası. Ted, Robin’e dönmeli miydi yoksa annenin yasını mı tutmalıydı? Ya da Ted için farklı bir son yazılabilir miydi? Tüm bu eleştiriler yapımcıyı etkilemiş olacak ki alternatif bir final bölümü yapılmış. Aslında çoğu kişinin gönlünde annenin ölümünü istemediğini yapılan diğer final bölümüyle görüyoruz. İşte dokuz sezonluk dizimizin finali bu şekildeydi. Peki siz hangi sonu tercih ederdiniz?


    Yorumlar (1)
    • Bir zamanlar wallpaper olarak kullandığım efsanevi dizi + o zamanlardaki sevgilim(şimdiki eşim) telefon zil sesi yapmıştı 📦🙏🏼

      Yorum Bırakın

      Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.