Parti Havasında Metal Konseri: Pain'in İlk İstanbul Konseri Açıklandı

Parti Havasında Metal Konseri: Pain'in İlk İstanbul Konseri Açıklandı
  • 2
    0
    0
    0
  • İsveç metal efsanesi Peter Tägtgren’in endüstriyel metal grubu Pain ilk Türkiye konserini 29 Kasım 2023’te IF Beşiktaş’ta verecek.

    Pain; İsveçli müzisyen, multi-enstrümantalist ve prodüktör Peter Tägtgren'in oluşturduğu bir endüstriyel metal projesi. Peter'ın boş zamanlarında stüdyoda oyalanmak için çalıştığı proje zamanla büyüdü ve bir grup haline geldi. Pain'in tüm şarkılarındaki vokaller, enstrümanlar ve prodüksiyona dair her şey Peter'a ait. Sahnede ise Sebastian Tägtgren (davul), Jonathan Olsson (bas) ve Sebastian Svalland (gitar) ile grup kimliğine bürünüyor.

    Yüksek enerjili performansıyla tanınan Pain merakla beklenen "I AM" turnesini duyurmanın heyecanıyla hazırlıklarını yapıyor. Grubun Türkiye'deki hayranları bu turne kapsamında Peter Tägtgren'in destansı, saf enerjili, yoğun atmosfere sokan müziğini deneyimleme fırsatına sahip. "Shut Your Mouth", "Same Old Song", "Call Me" ve "Party in My Head" gibi hit şarkılar sahne şovuyla daha güçlü duyulacak. Peter'ın turne hakkında söyledikleri şöyle:

    "I AM turnesi ile uzun bir yolculuğa başlıyoruz. Bunu duyurmanın heyecanı tarif edilemez. Konserler başlamadan birkaç parça yayımlayacağım ve dünyanın her köşesine gideceğiz. Evet, ben yoldayım. Bizimle misiniz?"

    Dijital biletler Passo ve Biletix'te, fiziksel biletler Hammer Müzik'te satışta.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.