Kuş Uçuşu.

Kuş Uçuşu.
  • 6
    0
    0
    0
  • Başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’un yer aldığı Kuş Uçuşu’nun yeni sezonu 14 Aralıkta geliyor. Gelin yeni sezon gelmeden hep birlikte birinci sezonu kısa bir ele alalım.

    Dizimiz ilk olarak açılışını şöyle yapıyor diyebiliriz: Bu bir aslanlarla kuşların savaşı. Yüksek bir egoyla kör bir hırsın mücadelesi denilerek başlıyor dizimiz. Tüm bölümler boyunca gördüğümüz de aslında bu. Dizinin ilk olarak hayranlıkla başladığını düşündüğümüz hikayenin aslında öyle olmadığını ve çok başka yerlere gitmesiyle hareketlendiğini görüyoruz.

    Başarılı ve disiplinli haber spikeri Lale Kıran ve karşısında basın yayın okumuş gözü kara, hırslı stajyer Aslı Tuna. Aslı’nın Lale’nin hayatına bir girişi var bir de çıkışı işte tam olarak öyle bir dizi. Stajyer olarak geldiği yerde önüne çıkan tüm engelleri hırslı bir şekilde aşmaya yemin etmiş Aslı’nın tek bir amacı var: Lale’ye yakın olmak. Peki Lale’ye yaklaştıktan sonra iş orada da bitiyor mu? Asıl konu işte tam olarak burada başlıyor.

    Lale’nin düzenli bir hayatı sevdiği bir eşi ve iki çocuğu var. Tüm bunların yanında çalışma arkadaşları ise on yıldır onunla birlikte. Ona herkesten daha yakın bir isim daha var: Kenan. Kenan, Lale’nin gençlik aşkı. Yıllardır onun yanında ve her konuda destekçisi. Bu mükemmel düzenin baş mimarlarından. Bu düzenli hayatın içine bomba etkisiyle düşen Aslı’nın ise durmaya hiç niyeti yok. Çok kolay yalan söylediği gibi önüne çıkan herkesi de ezip geçmeye yemin etmiş biri. İşte tam olarak bu savaşın her alandaki etkisini bizlere gösteren dizimizin ilk bölümü 3 Haziran 2022 tarihinde yayınlandı. Dizimizin yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer ve Koray Kerimoğlu oturmakta, senaryosu ise Meriç Acemi tarafından yazılmaktadır. Dizimizin yeni sezonu gelmeden izlenmenizi tavsiye ederiz. Eğer izlediyseniz yorumlarınızı bekliyoruz.

    Dizinin ikinci sezon fragmanına buradan ulaşabilirsiniz:


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.