Sevgi

Sevgi
  • 0
    0
    1
    0

  • Sevgi, bağlanma duygusu bir içsel birlik karşılıklı yaşanan şefkat eylemidir.


    Duyulan sevgiyi emek vermeye değer bulmak, anlamak, dinlemek ve dinlendiğini biliyor olmak. Bir yaz akşamı sahilde oturup gün batımını izlemek, buluşmadan önceki gece yaşanan karın ağrısı o heyecan, belki sadece uzun uzun onu izlemenin kişiye verdiği huzur. Sevgi kelimesi insanda bunları uyandırıyor gibi.


    Her görülen manzaranın önünde onun olmasını istemek ama ondan daha iyi manzara olmadığını bilmek. Dinlenilen şarkıda ondan detay bulmak, her şeyi onunla yaşamak istemek, düşlemek... Bir bahar günü yüze hafif vuran tatlı meltem gibi mutlu edip tebessüm ettiren o his. İsmini onun sesinden duymak gibi.


    Şairin dediği gibi;
    "Bir yanım sen bir yanım ben. Ben senden yanayım."





    "Birini çok iyi tanıyınca, ona gerçekten aşık olabileceğimi düşünüyorum. Saçını tarayış şeklini, o gün hangi gömleğini giyeceğini, herhangi bir durumda hangi öyküyü anlatacağını kesinlikle bilirsem, gerçekten aşık olduğumu o zaman anlayacağımdan eminim."

    Before Sunrise (1995)






    Yorumlar (1)
    • Before sunrise repliği dışında da aşk mümkün müdür yani birinin saçını tarayısini bilmeden herhangi bir durumda ne dicegini bilmeden bunları hayal ederek aşık olmak

      Yorum Bırakın

      Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.