Safkan Thrash: Overkill 2024 Yaz Sezonunun Finalini Yapacak

Safkan Thrash: Overkill 2024 Yaz Sezonunun Finalini Yapacak
  • 0
    0
    0
    0
  • New Jersey'nin efsanevi thrash metal grubu Overkill, 80'lerin başından bu yana dünya çapında sahnelerde çalmaya devam ediyor. "Safkan Thrash" rotasından bir santim bile sapmadan rekor sayıda albümlere imza attı, birçok gruba göre daha uzun sürede turnede kaldı.

    Adını Motörhead'in Overkill şarkısından alan grup neredeyse 35 yıldır konser salonlarını kasıp kavuruyor. Öyle ki, grup üyeleri 20 stüdyo albümü kaydetmesine ve yüzlerce turneye çıkmasına rağmen herhangi bir yıpranma belirtisi göstermiyor. Aksine; vokalist Bobby “Blitz” Ells ve bas gitarist D.D. Verni her zamankinden daha zinde ve başarılı. Overkill 31 Ağustos İstanbul konserinin de dahil olduğu sıradaki turnesinde amfileri patlama sınırına getirip hayranlarıyla beraber ter dökecek.

    Overkill, thrash metal'de çok etkili olmakla kalmamış, aynı zamanda Anthrax ve Nuclear Assault ile birlikte Amerika Birleşik Devletleri Doğu Yakası'nın en ikonik thrash gruplarından biri haline gelmiştir. Ülkemize de daha önce 6 kere gelen grup enerji dolu 7. konserini Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde verecek.

    Biletler Hammer Müzik, Passo ve Biletix'te.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.