8 Seri Katil ve Kan Donduran Sözleri

8 Seri Katil ve Kan Donduran Sözleri
  • 1
    0
    0
    0
  • Günümüzde ve tarihte, öyle seri katiller vardır ki yapmış oldukları cinayetler onların dünya çapında tanınmasına neden olmuştur. Hatta bazı insanların onlara karşı sevgi beslemelerine ve yargılanıp ceza almalarına bile tepki göstermelerine sebep olmuştur. İşte sekiz seri katil ve kan donduran sözleri:

    1) Edmund Kemper

    1948 doğumlu olan Edmund, ilk cinayetini 1964 yılında büyükannesini öldürerek işlemiş. Tek merak ettiği ise onu öldürmenin nasıl hissettireceğini merak etmesiymiş. Daha sonra dedesinin cesedi görüp üzüleceğini düşündüğünden, eve girmeden önce başının arkasından vurarak onu da öldürmüş ve bu cinayetten bahsederken samimi bir şekilde "I did it out of love" yani sevgimden yaptım diyebilmiş.

    Bir süre kimseyi öldürmeme kararı almış fakat iki sene sonra arabasına aldığı iki otostopçu kızı öldürmüş. Cesetlerine yapmadığı iğrençlik kalmadığı gibi 10 kadını daha öldürmüştür.

    "Bana doğru gelen güzel bir kız görünce iki şey düşünürüm. Bir yanım onunla çıkmak, ona gerçekten iyi ve hoş davranmayı ister. Öteki yanım mızrağın ucuna geçirilmiş kafasının nasıl görüneceğini anlatır bana.”

    2) Ed Gein

    Bir insanın seri katil olarak tanımlanması için en az üç kişiyi öldürmesi gerekirken, Ed Gein’in iki cinayeti bulunmaktadır. Fakat o yine de gelmiş geçmiş en ünlü seri katiller arasında gösterilmektedir. Edward Theodore Gein, 27 Ağustos 1906’da Wisconsin’de dünyaya gelmiş. Annesinin fazla otoriter ve muhafazakâr oluşu Ed'in farklı bir çocukluk geçirmesine sebep olmuş, aynı zamanda annesine karşı çok güçlü bir bağ oluşturmuş. Annesi kalp krizinden öldüğü zaman adeta bir yıkıma uğrayan Ed, annesini diriltmek için anatomi öğrenmeye başlamış ve mezardan ceset çalarak diriltme çalışmalarını ölü bedenler üzerinde denemiş fakat imkânsız olduğunu anlamış. Bu süreçte kadın vücuduna duyduğu ilgiyi keşfetmiş, hatta bir dönem kendisini hadım ederek kadın olmayı bile düşünmüş. Cesetlerin derilerini yüzerek eşyalar yapan Ed, tüm bunların taze deriyle daha güzel olacağını düşünerek 1954 yılında annesinin yaşlarında bir kadını öldürmüş. Bir başka cinayet daha işledikten sonra tutuklanmış.

    3) Charles Manson

    Charles Manson’ı seri katillerden ayıran şey; bizzat kimseyi öldürmemesine rağmen müritlerine verdiği emirlerle, aralarında ünlü yönetmen Roman Polanski’nin hamile karısı da dahil olmak üzere 40′tan fazla kişiyi öldürtmesidir. Bir çiftlikte müritleriyle yaşıyorlardı ve onlara Manson ailesi denirdi. İlginç olan bir şey de Manson’ın, aralarında ünlülerin de bulunduğu oldukça büyük bir hayran kitlesinin olmasıydı.

    “Ben kimseyi öldürmedim, kimseyi öldürtmedim, bıçaklarıyla üzerinize gelen çocuklar, onlar sizin çocuklarınız, onlara ben öğretmedim. Siz öğrettiniz.”

    “Bana yukarıdan bakarsanız aptalın tekini görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız tanrıyı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz.”

    4) Ted Bundy

    20. yüzyılın en yaygın olarak bilinen katillerinden biri olan Ted Bundy, Amerika’da çok sayıda genç kıza tecavüz edip öldürmekle suçlanmıştır. Sayısı üç düzineye yaklaşan kurbanları üzerinde uyguladığı işkencelerin yanı sıra, kestiği kafalarını da apartmanında sergiliyordu.

    "Bir insanın ölüm ve yaşamına karar verebilme gücünden daha büyük ne olabilir ki?"

    “Biz seri katiller sizin oğlunuzuz ve sizin kocanızız, biz her yerdeyiz. Ve gelecekte daha çok çocuğunuz ölmüş olacak.”

    5) Carl Panzram

    21 cinayet işlediğini, sayısız hırsızlık yaptığını ve kadın erkek toplam 1000′den fazla kişiye tecavüz ettiğini itiraf etmiş ve yaptıklarından ötürü en ufak bir pişmanlık duymadığını birçok kez belirtmiştir. Pişman olmadığını şu sözleriyle de kolaylıkla anlayabiliyoruz:

    Biraz düşünmek için bir kenara oturmuştum. Orada otururken yanıma 11 ya da 12 yaşında bir çocuk geldi. Bir şeyler arıyordu ve buldu da. Onu birkaç yüz metre uzaklıkta bir taş ocağına götürdüm, orada bıraktım ama önce tecavüz ettim, sonra da öldürdüm. Onu bıraktığım sırada beyni kulaklarından çıkıyordu ve asla bundan daha ölü olamazdı.

    6) David Berkowitz

    Cinayetlerine 29 Temmuz 1976’da Bronx’ta iki genç kadını bir arabanın içindeyken vurarak başladı. Arabaların içindeki genç çiftler ve genelde sevgilileri hedef olarak seçiyordu. En sonunda ise New Yorklu altı genç ölmüş, yedi genç ise ağır yaralanmıştı. Yakalandığında ise polisler arabasının bagajında bir cephanelik buldular. Çünkü Sam, Long Island’da bir diskoya intihar saldırısı yapmayı planlıyordu.

    “Onları incitmek istemedim. Onları sadece öldürmek istedim.”

    7) Andrei Chikatilo

    Andrei Chikatilo, Chikatilo Rostov Kasabı lakaplı bir Sovyet seri katili. 1978 ve 1990 yılları arasında Rusya’da cinsel saldırıdan ve 56 kişiyi -ağırlıklı olarak çocukları- öldürmek suçundan yargılanmış; Nisan 1992'de bu cinayetlerin 52'sini yaptığını kabul etmiştir. 14 Şubat 1994 yılında kafasına tek kurşun sıkılarak idam edilmiştir.

    “Ben doğanın bir hatasıyım, deli bir hayvanım.”

    "Sapkın cinsel davranışlar konusunda bazen dayanılmaz, zapt edilemez bir deliliğin içine giriyorum. Davranışlarımı kontrol edemiyorum. Bunun nedeni de çocukluğumdan bu yana kendimi tam anlamıyla gerçek bir erkek gibi hissedemeyişimdir."

    8) John Wayne Gacy

    John Wayne Gacy, Illinois’te 1972 ve 1978 yılları arasında 33 tane genç erkeği öldürmüş olan eş cinsel bir seri katildir. Lakabı Katil Palyaço’dur. Sebebi ise saygın bir iş adamı olan Gacy'nin, boş vakitlerini hastanede olan çocukları güldürmek için palyaço rolüne girmesidir. Fakat daha sonra iş ve gelecek vaadiyle kurbanlarını evine çağırıp tuzağa düşürdüğü anlaşılmıştır. 33 cinayetten yargılanan Gacy, 10 Mayıs 1994 tarihinde öldürücü enjeksiyon yoluyla idam edilmiştir.

    "Disneyland'de görüşürüz."

    “Bir palyaço bile katil olabilir.”

    Kaynak: 1,2

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.