Koronavirüs Seni Durdurmasın! Sanal Turla Görülebilecek 5 Yer

Koronavirüs Seni Durdurmasın! Sanal Turla Görülebilecek 5 Yer
  • 2
    0
    0
    0
  • Koronavirüs salgını nedeniyle birçoğumuzun evlerde kaldığı bugünleri biraz daha renklendirecek bir içerikle karşınızdayız. Özellikle seyahat etmeyi, yeni yerler görmeyi seven biriyseniz bu yarı izole günlerle başa çıkmak çok daha zor olabiliyor. İşte bunun biraz olsun önüne geçmek ve sadece Google Earth’e bağlı kalmamak için bir önerimiz var; sanal turlar.

    Daha önce sizler için sanal müzeleri derlediğimiz bir içerik hazırlamıştık. Bu kez sizi biraz daha açık havaya çıkartmak istiyoruz. Sanal müzelerle ilgili içeriğimize Koronavirüs Bu Müzeleri Görmeye Engel Değil başlığına tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    Peki açık havada sanal turlarla nereleri görebiliriz? İşte cevabı:

    YOSEMITE ULUSAL PARKI

    Amerika’nın nefes kesen bir doğaya sahip ulusal parklarının başında Yosemite Ulusal Parkı geliyor. En popüler ulusal parklardan olarak Yosemite Ulusal Parkı’nın sanal turuna çok detaylı bir şekilde ulaşmanız mümkün. Doğa sesleri eşliğinde parkın kendi websitesi üzerinden bu görsel şölen sizleri bekliyor.

    Yosemite Ulusal Parkı sanal turu için tıklayın

    STONEHENGE

    Daha önce "Bilinmezliğin gizemi: Stonehenge" yazımızda size İngiltere’de dünyanın hala en gizemli noktalarından olan Stonehenge’i tanıtmıştık. Bu kez sanal olarak Stonehenge ile karşınızdayız. Bu gizemli alanı, buradaki taşlarla ilgili birçok farklı bilgiyi English Heritage’a ait websitesi üzerinden sanki oradaymış gibi görebilirsiniz.

    Stonehenge sanal turu için tıklayın

    MACHU PICCHU

    İnkalar'a ait ve bugüne kadar korunan en önemli antik şehir olan Machu Picchu, Youvisit websitesinden ulaşabileceğinin bir sanal tura sahip. Genelde bu tip websiteleri üzerinden ulaştığınız sanal turlar çok başarılı çıkmaz ancak Machu Picchu sanal turu için aynı şeyi söyleyemeyiz. Gerçekten detaylı olan bu tur size aynı zamanda bir görsel şölen de sunacak.

    Machu Picchu sanal turu için tıklayın

    ÇİN SEDDİ

    Her ne kadar bu dönemde Çin seyahat etmek için en az ilgi çeken yerlerden de olsa, kimsenin sanal turla Çin Seddi’ne hayır demeyeceğini düşünüyoruz. Bir seyahat turu olmasına rağmen TheChinaGuide’ın hazırladığı Çin Seddi sanal turu görmeye değer bir içerik sunuyor.

    Çin Seddi sanal turu için tıklayın

    LONDRA

    Google’daki klasikleşen Londra görüntülerinden sıkılanlar için Visitlondon oldukça ideal bir alternatif. Visitlondon ile Londra’nın en popüler adreslerini hem gündüz hem gece halleriyle detaylı bir şekilde görmeniz mümkün.

    Londra sanal turu için tıklayın


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.