"Crap Bag" Mike, Ant Man ve Dahası: Paul Rudd ve 5 Karakteri

"Crap Bag" Mike, Ant Man ve Dahası: Paul Rudd ve 5 Karakteri
  • 0
    0
    0
    0
  • 6 Nisan 1969 doğumlu Amerikalı aktör, komedyen ve senarist Paul Stephen Rudd; şu ana dek çoğunluğu romantik-komedi filmi olmak üzere pek çok filmde rol aldı. Kimimiz onu Friends dizisinden Mike olarak tanıdı, kimimiz Ant Man, kimimiz oynadığı diğer rolleriyle. Paul Rudd sempatikliğiyle ve doğal oyunculuğuyla hepimizin kalbini kolayca kazandı. Şimdi dünya sevimlisi bu adamın canlandırdığı 5 farklı karakteri buyurun beraber hatırlayalım. Keyifli okumalar.

    1- Mike Hannigan (Friends)

     "First name Crap, last name Bag!"
    Mike Hannigan'ın olmadığı bir liste yapamazdık elbette. Paul Rudd, Mike karakteriyle Friends'e o kadar yakıştı ki, Friends hayranlarının büyük bir kısmını kendine hayran bıraktı. 9. sezonda tanıdığımız Mike için keşke diziye daha erken girseymiş demekten alamıyoruz kendimizi. Pheobe ile çift olarak bu kadar harika olmalarının nedenlerinden biri belki de, kişiliklerinin birbirine bu denli benzer olmasıydı. Avukatlığı piyanist olmak için bırakan Mike da -Pheobe gibi- müziği seviyor. İkisi de inanılmaz derece garip insanlar. Pheobe ismini "Princess Consuela Banana Hammock" olarak değiştirdikten sonra Mike'ın da kendi ismini "Crap Bag" olarak değiştirmesi belki bu benzerliklerinin en güzel örneği.

    2- Scott Lang (Ant Man)

    İşte karşınızda istediği zaman büyüyüp küçülebilen, böceklerle iletişim kurabilen, hafife alınmaması gereken bir kahraman: Ant Man! Paul Rudd, 2015'te vizyona giren Ant Man filminin Scott Lang'i oldu ve yine hepimizi etkilemeyi başardı. Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminde de Ant Man olarak karşımıza çıkan Rudd, böylece Marvel dünyasında kendine bir yer açmış oldu.

    3-George Hanson (The Object of My Affection)

    The Object of My Affection, baş rollerini Paul Rudd ile Jennifer Aniston'un paylaştığı, 1998 yapımı enfes bir dramatik komedi. Nina hamile bir kadın ve George onun eşcinsel en yakın arkadaşı. Beraber çokça zaman geçiriyorlar ve Nina'nın ona karşı duyguları değişiyor.

    4- Bobby Newport (Parks and Recreation)

    Parks and Recreation dizisi The Office yapımcıları tarafından yapılmış "mockumentary" türünde bir komedi dizisi. Paul Rudd burada epey zengin ve şımarık Bobby Newport karakterini canlandırıyor. Şu ana dek toplam 5 bölümde oynayan Rudd, ilk olarak, Leslie Knope'a rakip olduğu seçimde, çok iyi finanse ettiği kampanyasıyla, "Campaign Ad" bölümünde karşımıza çıkıyor.

    5-Pete (This Is 40)

    Knocked Up filminden tanıdığımız Pete ve Debbie'nin birkaç yıl sonraki yaşamını gösteren film, 40'lı yaşlarındaki çiftin orta yaş krizlerini, evliliklerinin iniş çıkışlarını konu alıyor. Megan Fox'un da bulunduğu film, izlemesi çok keyifli bir trajikomedi. Kaynak: 1,2,3,4,5,6,7

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.