Candan Tezel ve Hiç Eskimeyen Eşsiz Şarkıları

Candan Tezel ve Hiç Eskimeyen Eşsiz Şarkıları
  • 0
    0
    0
    0
  • Hayatta hiç "yıllar geçmiş üstümüzden" diyen ve her dinlediğinizde "hala ilk günkü gibi aklımdasın" dedirten şarkılara denk geldiğiniz oldu mu? Eğer bu hissi hiç tatmadıysanız adı gibi candan olan cennetten düşen eşsiz şarkılarıyla Candan Tezel işte tam da aradığınız isim. Candan Tezel, profesyonel anlamda müzik kariyerine ilk adımını 2003 yılında Ozan Yılmaz ile beraber kurmuş olduğu "110" isimli grupla atmıştır. Türk elektronik-rock müziğine birbirinden güzel şarkılarıyla yeni bir soluk getiren 110 grubu, "Özledim Seni" ve "Çünkü" başta olmak üzere birbirinden güzel şarkılarıyla müzikseverlerin yoğun ilgi ve beğenisini kazanmıştır. Ayrıca 2005 yılında "EMI" etiketiyle çıkarmış oldukları “Atomların Harika Dünyası” isimli albümün çıkışından hemen sonra sonsuzluğa uğurlanan grubun bas gitaristi Serkan Aktaş'ı sevgi ve özlemle anıyoruz.
    "Özledim seni bu gün sebep yokken Uzansam hayallere dokunurum sandım bak Yıllar geçmiş üstümüzden Hala ilk günkü gibi aklımdasın Özledim seni özledim seni Özledim seni özledim seni Sen duyduğum En güzel cümlenin en güzel öznesi Tanrının unuttuğu bu kentte Cennetten düşen bi manzara gibi Özledim seni özledim seni Özledim seni özledim seni Söyleyecek çok sözüm vardı Hepsi yarım kaldı Neler ummuştum hayattan Elimde ne kaldı Kırılan kalbim miydi yoksa Karnımdaki bu sancıyla Küflenmiş ruhum unutmadı Unutmadı seni hala Özledim seni özledim seni Özledim seni özledim seni..."
    [td_block_video_youtube playlist_title="" playlist_yt="UA2jbnrbtpE,Z0eQ_I-rvyo,hfpUiLyNPWI,LjVuNilqARo,I343z16SPus,W21-HdoI26w,CzoE5PmjRYs,A_SgnoavZis" playlist_auto_play="0"] Candan Tezel, 2014 yılında çıkarmış olduğu "Hikayeler" isimli 9 şarkıdan oluşan albümüyle ilk solo projesini görücüye çıkarmıştır. Bu albüm içerisinde daha önceden 110 grubuyla hayata geçirmiş olduğu "Özledim Seni" ve "Her Gün" isimli şarkılarına tekrar bu albümünde hayat veren Candan Tezel, bu sefer biraz daha slow ve akustik yorumuyla karşımıza çıkıyor. [td_block_video_youtube playlist_title="" playlist_yt="gqT1-ZctJVg,XoB1dsBZJgs,U6dWu5v3ckI,eTniRnViGDU" playlist_auto_play="0"] 2014 yılında B!P programının konuğu olan Candan Tezel, bu program süresince Fatih Erdemci'nin "Ben Ölmeden Önce" şarkısını ve kendi "Hikayeler" isimli albümünden "Özledim Seni", "Bir Şarkı" ve "Hiç Kimse" isimli şarkılarının akustik performanslarını sergilemiştir. Daha önce de değindiğimiz gibi "Özledim Seni" şarkısı buradaki slow havasıyla sanki farklı bir şarkı olduğunu sanmanıza neden olabilir. [td_block_video_youtube playlist_title="" playlist_yt="o7yQFIhtQRA,ehOJCvyA2XA,hUFWkKuNq0Q,Ihtwmo0tsgA" playlist_auto_play="0"] Candan Tezel'in geçtiğimiz yıl Ocak ayında "EMI" etiketiyle çıkarmış olduğu "Böyle Kalsın" isimli single parçasına "Freeze Time" tekniğiyle çekilen klibin yönetmenliğini Malt grubunun eski bateristi Güray Görsoy üstlenmiştir. Klibe yapım aşamasında Seçilay DoğanYağmur Vardar, Onur Uysal, gitarda Ozan Doğan Ariz, bas gitarda Alex Tintaru ve bateride Hazar Aytan isimleri eşlik etmiştir. Ayrıca 110 grubuyla aynı ismi taşıyan ve grubun üyeleri tarafından yaratılmış bir proje olan 110Sözlük'ün yazarları da klipte görev almışlardır.
    "Dokunmayın hayallerime O bende böyle kalsın Anlatmayın kimle nerede Benim için yalnız kalsın"

     Bonus Lyrics

    Seni anlattım sayfalarca Bende kalan neyin varsa Bir şişeye koydum sonunda Denize attım
    Benden uzak ol istedim Düşünmekten vazgeçtim Kaçtım saklandım ormanın içinde Kimse bulmasın istedim
    Çünkü seni Sevmeye, görmeye gücüm yok benim Basit bir cümleden ibaretim Seni unutmaya çok istekliydim Beceremedim
    Kırıldı düşler sözlerinde Bir çocuğun gözlerinde Öldürdüğün bir aşktı bu Sakladım çekmecemde Benden uzak ol istedim Düşünmekten vazgeçtim Kaçtım saklandım ormanın içinde Kimse bulmasın istedim
    Çünkü seni Sevmeye, görmeye gücüm yok benim Basit bir cümleden ibaretim Seni unutmaya çok istekliydim Beceremedim

    (110 - Çünkü)


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.