Bir Watchmen Geldi Geçti

Bir Watchmen Geldi Geçti
  • 3
    0
    0
    0
  • Watchmen önce çizgi romanı ardından da filmi ile buralarda konuşulmuştu. Şimdi dizisiyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Bence sezonun en iyi işlerindendi fakat pek değeri bilinmedi. Şimdi bu ödüller belki buna yardımcı olacaktır. Dizi sonbahar aylarında başlamış ve 9 bölüm yayınlanarak ilk sezonu bitmişti. Çizgi romandan ve filmden sonraki bir dönemi anlatıyor. Maalesef çizgi romanı bilmeden izlerseniz bazı şeyler size karışık gelebilir. Ancak yine de çoğunun yanıtını aldığınızı söyleyebilirim. 

    Watchmen'i en çok övmek istediğim kısım cesur olmasıydı. Böylesi bir dönemde özellikle ırkçılık konularını bu tarz işleyebilmek artık çok zor. Netflix gözlüğünün hakim olduğu piyasada bu hikayeyi anlatmak çok büyük bir riskti. Muhtemelen George Floyd'un öldürülmesinden sonra yayınlanacak olsaydı dizi uzun süre askıya alınabilirdi. Spoiler vermeyeceğim karakter ismi bile söylemek istemiyorum sadece bir replik yazmak istiyorum. "Bu devirde beyaz olmak çok zor.lafını kullanmak bana göre diziyi en iyi tanımlama aracı olabilir.

    Dizinin devam edip etmeyeceği belli değildi. Sanırım son haberler geleceği yönünde. Ben anlatacağını anlatmış olduğunu düşünüyorum ve böyle kalmasının isterim. Fakat HBO ne derse o olur. Gelirse illa bakacağım tabii ama ümitli olmadığımı da belirteyim.  Eğer filmin tadı hoşunuza gittiyse yakın dönemde bir Watchmen anlatısını izlemek isteyebilirsiniz. Ayrıca gerçek sorunlara çizgi roman açısından bakmak sizi çekiyorsa da tavsiye ederim. Şimdiden hepinize iyi seyirler.

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.