Los Angeles Derbisinde Lakers, Clippers'ı Mağlup Etti!

Los Angeles Derbisinde Lakers, Clippers'ı Mağlup Etti!
  • 6
    0
    0
    1
  • Batı Konferansı'nda rekabet devam ediyor. NBA'nın geri dönmesi ile birlikte izlediğimiz bu çekişmeli maç, hayranlarına beklediği gibi bir performans sundu diyebiliriz. Los Angeles derbisinde, Clippers'ın evinde, 103-101 galip gelen Lakers oldu. 

    31 Temmuz gecesi oynanan maçta 53-49 geride kapatan Lakers, Anthony Davis'in 34 sayı 8 rebound, 4 asist performansı ve LeBron'un 16 sayı 11 rebound ve 7 asistlik performansı ile maçı ikinci yarıda 103-101 kazanmayı başardı. Clippers'ta ise K. Leonard 28 sayı, 4 asist 3 rebound ile oynarken göze çarpan isim olan Paul George, 30 sayı, 5 rebound, 3 asist ve ile oynadı. 

    LeBron'un galibiyeti getiren layup'ından hemen sonraki atakta, Lakers'in savunmasının iyi kapanması ve fırsat vermemesi ile Paul George'yi iyi bir savunma ile saf dışı bıraktılar. Son 3'lüğü başaramayan Paul alkışlansa da galibiyet bir top uzağındaydı Clippers adına. Clippers'ta karantinada olan Lou Williams'ın eksikliğinin hissedildiği söylenebilir.

    Lakers bu galibiyeti ile 50. galibiyete ulaşırken Batı Konferansındaki liderliğini sürdürürdü. Clippers ise ikincilikte kalarak takibini sürdürdü. 2010-2011 sezonundan bu yana, Lakers 50 galibiyet görememişti.

     

    Kaynak:

     

    https://www.cbssports.com/nba/news/lakers-vs-clippers-takeaways-lebron-leads-crunch-time-win-in-teams-first-game-of-nbas-orlando-restart/live/


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.