7 Gün İçin 7 Protein Deposu Kahvaltı Önerisi

7 Gün İçin 7 Protein Deposu Kahvaltı Önerisi
  • 3
    0
    1
    1
  • Daha önce bir milyonlarca kez bunu duydunuz: kahvaltı günün en önemli öğünüdür. Evet, doğru! Kahvaltı günün en önemli öğünüdür. 😊 Sabah kahvaltınızdan en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız, kahvaltınıza bol miktarda protein eklediğinizden emin olun . Protein tüketmek kendini gün boyunca tam, mutlu ve enerjik tutar.

    Nohut kreplerinden, pastırma ve avokado kahvaltı salatalarına kadar, sabahınızı şenlendirmek için bazı lezzetli tarifler sunuyoruz.

    Jumbo Nohut Gözleme

     

    Geleneksel olarak tatlı bir kahvaltıda lezzetli bir dönüm noktası arıyorsanız, bu ağız sulandıran vegan yemeği tam size göre. Protein dolu nohutla doldurulmuş bu krepler vegan ve glüten, tahıl, fındık, yağ, soya ve rafine şeker içermez. Yani, bu tarif sadece temel olarak her diyet kısıtlamasını karşılamakla kalmaz, sizi sabahları doyurur ve güne başlamak için memnun ve hazır hale getirir. Tarifi al!

     

    Mocha -Muz- Protein Smoothie Kase
     

    Bir sonraki kahve için tüm kahve severleri çağırıyoruz. Smoothie kaseler, hafif, lezzetli ve bir zaman krizi içindeyken proteininizi almanın harika bir yoludur. Bu iyilik kasesindeki protein, muzlardan, chia tohumlarından ve elbette seçtiğiniz bir protein tozundan gelir. En sevdiğiniz kabuklu yemişleri, tohumları ve meyve soslarını ekleyin, fotoğraf çekimine hazır protein açısından zengin bir kaseye sahip olursunuz. Tarifi al!

     

    Ispanaklı Dürüm

    Harika, stressiz bir sabah geçirmenin bir yolu, kahvaltınızı vaktinden önce hazırlamaktır. Bu doyurucu ıspanaklı dürüm, dondurucu dostu ve protein açısından zengindir. Lavaşınızı yumurta, ıspanak, beyaz peynir ve istediğiniz diğer taze sebzelerle doldurun! Bu sadece harika bir yemek hazırlama seçeneği değil, aynı zamanda hareket halindeyken sabahları için harika bir seçenek. Tarifi al!

     

    Kahvaltı Salatası

    Salata? Kahvaltı için? Cevap evet, kesinlikle evet! Yumurtalar harika bir protein kaynağıdır, ancak kendi başlarına bir süre sonra biraz yaşlanabilirler. Sert haşlanmış yumurtaları bir salataya atarak, biraz pastırma ve avokado ile daha fazla protein ekleyerek işleri tatlandırın. Tarifi al!

     

    Nohutlu Kahvaltı Kasesi

    Yine, uydurması, tüketmesi kolay ve öğle vaktine kadar dolu ve enerjik hissetmenizi sağlayacak başka bir kahvaltı kasesi. Nohutlar, işleri biraz karıştırmak istediğinizde harika bir protein kaynağıdır. Yumurta, avokado ekleyebilir ve ekstra besin maddeleri için yeşilliklerin üzerine yerleştirebilirsiniz. En sevdiğiniz baharatlardan bazılarını ekleyerek ısıyı serbest bırakmaktan çekinmeyin! Tarifi al!

     

    Tahıl içermeyen muzlu protein krep

    Herkes iyi bir protein gözleme yapabilir. Hindistan cevizi unu ve çok az başka malzeme kullanan bu tahılsız seçenekle geleneksel yemeği bir çentikle alın. Biraz eklenmiş tatlılık için proteine ​​biraz muz ve diğer nefis meyvelerle paketleyin. Tarifi al!

     

    Kahvaltı Quinoa Salatası

    Quinoa kahvaltı için geleneksel bir seçim değildir, ancak yumurta ve somon ile eşleştirin ve cennette yapılmış bir protein salatanız var. Ana malzemelerin üçü de süper besleyici ve sabahın erken saatlerinde vücudunuzu tatmin etmek için mükemmel karışım. Tarifi al!

    Proteinlerle dolu bir kahvaltı, vücudunuzun sabah ve hatta tüm gün boyunca nasıl hissettiği konusunda gerçekten fark yaratabilir. Vücudunuza çeşitlilik, lezzet ve kesinlikle memnuniyetten ödün vermeden arzuladığı proteini vermek için bu nefis kahvaltı tariflerinden herhangi birini deneyin.


    Yorumlar (1)
    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.