2020'nin Yarısında En Çok Ses Getiren ‘Ünlü’ Ayrılıklar

2020'nin Yarısında En Çok Ses Getiren ‘Ünlü’ Ayrılıklar
  • 3
    0
    0
    0
  • Kabul edelim 2020 dünya için gerçekten korkunç bir yıl oldu ve olmaya da devam ediyor. Yangınlar, seller, salgın hastalıklar derken 2020’yi hiç bitiremeyecekmişiz gibi gelmeye bile başladı. E bütün bunlar olurken biz faniler için de hayat pek kolay olmuyor. Bu sefer ünlü yıldızları da birer fani olarak kabul ediyorum ve onların da hayatlarında geçirdikleri en zor yıllardan biri olan 2020’de belki de hiç unutmayacakları diğer bir felaketten bahsetmek istiyorum. AYRILIK! İşte o hepimizin bir dönem ilişkisine özendiği ama şimdi 2020’nin tozlu raflarına çoktaaaaan kaldırılmış olan ayrılıklarından küçük bir derleme ile karşınızdayım. Hazırsanız başlayalım!

    Ashley Benson ve Cara Delevingne

    Ashley ve Cara ilişkisi başladığı ilk günden beri çok ses getirdi. Gerek birbirlerinin baş harfini yaptırdıkları dövmeler gerek evlerine aldıkları eğlenceli eşyalar (!) gerekse tahmin edebileceğiniz konular dolayısıyla her zaman magazinin ilgisini çektiler. Ancak People dergisinin kaynaklarına göre Ashley ve Cara 2 yıllık ilişkilerini bitirme karar aldılar. Yakın çevrelerinin söylemlerine göre her zaman inişli ve çıkışlı bir ilişkileri olan çift bu sefer son noktayı koymuş gibi görünüyor. (Yakında kokusu çıkar bol bol bunu da yazarım.)

    Timothée Chalamet ve Lily-Rose Depp

    Johnny Depp'in biricik, tatlı mı tatlı (yazar kendi düşüncelerini dile getiriyor) kızı Lily-Rose Timothee ile olan 1 yıllık ilişkisini Us Weekly’nin haberlerine göre sonlandırdı. Çıkan son İngiliz Vogue dergisine verdiği röportajda ‘bekar’ olarak anılmış. (Bak bak gül gibi kızdan sonra bekar olarak anılmaya da ne de meraklıymış.)

    Rihanna ve Hassan Jameel

    Rihanna’nın ilişkileri sizi de yoruyor mu? Beni çok yoruyor. Sanki hiç kimse sevgili Riri’ye layık değilmiş kimse onu mutlu etmiyormuş gibi geliyor. En son Riri’nin sevgilisinden hamile olduğuna dair haberler çıksa da 3 yıllık ilişkilerini aslında sonlandırmışlardı. Yaşam tarzlarının birbirinden farklı olması nedeniyle yollarını ayıran çift magazinden uzak kalmaya çalışsa da pek de başarılı olamadılar. Riri verdiği röportajlarda Hassan Jameel’e aşık olduğunu söylese de bu ilişki de artık geçmişin tozlu raflarında yerini çoktan aldı.

    Pete Davidson ve Kaia Gerber

    Son dönemin Kendall’ı ve Gigi’sinden sonra en çok konuşulan ve sanırım aratılan modellerinden biri Kaia Gerber. Çıtı pıtı olduğu kadar aşırı derecede de cool duran bu kızımız sevgili, sevgilisi Pete’yi ailesi ile tanıştırmış çoktaan birlikte yaşamaya başlayıp o mutlu saadet dolu ilişkisini yaşıyordu. Ancak Kaia ve Pete çiftinin sonu da diğer çiftlerimiz gibi büyük bir hüsrandı. Ocak ayının ortalarında ilişkilerini sonlandıran çift 2020’ye talihsiz girenlerden. Kaia’nın yakın çevresi bu ayrılığın onu kötü etkilediğini, Pete’nin çok fazla kız arkadaşı olmasının rahatsız verici bir durum haline gelmesinden dolayı ilişkilerinin yürümediklerini söylüyor. Henüz 18inde olan güzel modelin (evet 2001 doğumlu) yolun başından böyle birinden ayrılmış olması ne hoş bir tesadüf. :’)

    Vanessa Hudgens ve Austin Butler

    Of. Vanessa’yı High School Musical yıllarından beri sevmem (nedeni belli). Ama Austin Butler’ı Carrie Diares dizisinde gördüğüm ilk günden beri aşığım. Buna eminim ben ve benim gibi faniler de dahildir. Dile kolay tam 9 senedir birlikte olan bu çifti artık herkes o kadar benimsemişti ki ayrı oldukları tek bir kare görüntü bile canlanmıyor gözümde (yazar abartıyor). Ancak 2020 onlara da uğurlu gelmedi ve Ocak ayının ortalarında bu ünlü çift yollarını ayırdı. (Austin daha iyilerine layıktı zaten, üzgünüm Vanessa.)

    Eh 2020 senesi hiçbirimiz için kolay geçmiyor ama birde karantina boyunca eski sevgilinizi düşünüp kendinizi üzmek vardı değil mi? Hadi üretmeye, dizileri izlemeye ve dedikoduları takip etmeye devam!


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.