Yeni Batman: Robert Pattinson

Yeni Batman: Robert Pattinson
  • 0
    0
    0
    0
  • Robert Douglas Thomas Pattinson`nun sinema sevgisi gençken başladı. 13 yaşındayken, Barnes Theatre Company adlı yerel amatör tiyatro kulübüne katıldı. 15 yaşında "Guys and Dolls" oyunu için seçmelere katıldı ve ilk rolünü Kübalı dansçı olarak aldı. Sonrakı oyunda Our Town`da George Gibbs`in başrolünü üstlendi, seyircilerin arasında oturan bir yetenek ajanı tarafından fark edildi ve profesyonel roller aramaya başlandı. 

    Robert Pattinson, çeşitli tiyatro yapımlarında kendini geliştirdikden sonra ilk büyük çıkışını 17 yaşında yaptı: 2005 yapımı olan "Harry Potter ve Ateş Kadehi" ( Harry Potter and the Goblet of Fire) filminde Cedric Diggory rolünü başarılı bir şekilde üstlendi. Üniversiteye gitmek yerine Cedric`i oynamayı seçti ve film oyunculuk kariyerini yepyeni bir seviyeye taşıdı. 

    Harry Potter serisinin dördüncü filmiyle tanınsa da, geniş bir kitleye "Alacakaranlık" ( Twilight ) sayesinde ulaşdı. Beş filmden oluşan "Alacakaranlık" serisinde Edward Cullen rolünü üstlendi. Ve o artık "Vampir Adam" oldu. Alacakaranlıktaki rolü Bella adlanan genç bir kadına aşık olan  vampir adamı anlatıyordu. Bu film serisi ona çok fazla hayran kazandırdı. Dünya çapında bir şöhrete kavuştu. 

    Robert, aslında Alacakaranlığın tuhaf bir hikaye olduğunu ve insanların buna fazla tepki vermesinin garip olduğunu söylemişti. Bu film serisinin hayranları oldukca fazla olmasına rağmen kendisi filmi " target="_blank" rel="noopener">eleştirmekten çekinmemiştir. 

    Robert Pattinson, alacakaranlık serisinde sonra bir çok başarılı yapımda ( The Lighthouse, The King, High Life ve b. ) rol alsa da, insanların vampir adam rolünü akıllardan çıkaramamıştır. İnsanlar genelde onu vampir adam rolü ile hatırlar. Peki, bu değişe bilecek mi? 

    Rober Pattinson son yıllarda dikkat çekici performanslara imza atıyor ve Christopher Nolan yapımı olan "TENET" filminin başrollerinden olması insanların ilgisini çekti. Ayrıca, Başrollerden digerini de BlacKkKlansman`dakı performansıyla adından övgüyle söz ettiren John David Washington üstleniyor. "TENET" filminin hikayesi sır gibi saklanıyor olsa da, prodüksiyona yakın kaynaklar, Tenet`in fizik kurallarının anlamını yitirdiği aksiyon sahneleri ve zaman akışında yaşanan kırılmalar da hikayenin parçası olacak gibi görünüyor.

    Film, 26 Ağustos`da gösterime girecektir. Nolan yapımı olması ve başarılı oyuncuların burada rol alması oldukca heyecanverici. Sabırsızlıkla bekliyoruz. 

    Ayrıca, Robert Pattinson 2021`de gösterime girecek "The Batman" filminde başrolü üstlenecek. Bu haber geniş bir kitlenin ilgisini çekti ve açıklandıkdan sonra fazlaca eleştirilere maruz kaldı. Bazı kısımlar,bu rolün Robert`e yakışmadığı ve rol için uygun olmadığını belirtse de, bazı kısımlar ise bunun çok heyecanverici olduğunu ve sabırsızlıkla beklediklerini söylediler. 

    Bence, Robert`in bu yapımda başarılı olup-olmayacağını filmi izledikden sonra karar verebiliriz. Ve umarım ki, insanların ona vampir adam olarak bakması değişe bilir. Ve aslında bununla ilgili, Robert, The Batman`daki yeni rolünün kendisine Alacakaranlık (Twilight) serisi kadar ilgi getirmesini istemediğini söyledi. Sunday Today`a konuşan Robert Pattinson, vampir film serisiyle gelen şöhretin "çok ani" olduğunu belirterek The Batman`de bu çılğınlığın tekrarlanması gibi bir dileğinin olmadığını ifade etti. "Evinin dışında gezinen insanlar" görmek istemediğini vurgulayan Pattinson, "Bence artık biraz sıkıcı ve yaşlıyım"dedi. 

    "The Batman" filmi, belirtilen yeni tarihe göre, 2021 ekim ayında gösterime girecektir. 

    Kaynak ; 1 " target="_blank" rel="noopener">1 2 " target="_blank" rel="noopener">3 4 5


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.