Son Moda Moda Programları

Son Moda Moda Programları
  • 1
    0
    0
    0
  • Okulların tatil olması, işlerimizin home Office olması dolayısıyla çoğumuz evdeyken kendimizle daha fazla vakit geçirmeye başladığımız şu dönemde izlerken sıkılmayacağınız birkaç program ile karşınızdayım. Moda tutkunlarının zevkle izleyeceği hıımm bu neymiş acaba deyip bakanların ilgisini çekebilecek, belki de yapılan tasarımlardan ilham bulup kendisi için farklı parçalar yaratabilecek ilham verici  4 moda programı ile sizi baş başa bırakıyorum. Şimdiden iyi seyirler!

    Next in Fashion

    Tan France ve Alexa Chung’ın sunumuyla 2020 yapımı son model bir moda programı. Henüz 1 sezondan oluşan moda programında her bölümünde birbirinden farklı verilen konsepti yerine getirmeye çalışan hevesli, çalışkan ve bir o kadar da yaratıcı olan tasarımcı izlemek oldukça keyif veriyor.

    Sadece tasarımcıların rekabetini değil aynı zamanda Adriana Lima, Tommy Hilfiger gibi dünyaca ünlü isimlerin de ağırlandığı programı izlemek için tek yapmanız gereken Netflix hesabınıza ışık hızıyla uçmanız.

    Project Runway

    2004 yılından beri aslında hayatımızda olan ve sonrasında pek çok farklı alanlarda da programı tekrardan düzenlenen efsane program Project Runway hala izlemeyen varsa moda dünyasına dair tasarımları, kaosları ve pek çok tasarımcının doğuşunu kaçırdı demektir.

    Tasarımcılar bu sefer tek başlarına kısıtlı zamanda, verilen konsepte göre en iyi tasarımı çıkarmak için uğraşmaktadırlar. Üstelik bu uğraşlar sonucunda, son moda bir araba, bir yıllık makyaj malzemesi sponsorluğu, son dönemin en popüler dergi kapaklarında tasarımlarına yer verilmesi gibi birbirinden cezbedici ödülleri mevcut. Jürisinde Heidi Klum, Zac Posen, Tim Gunn, Nina Garcia, Karlie Kloss gibi pek çok ünlü isme yer veren program hala etkisini moda dünyasında sürdürmektedir.

    Project Runway : All Stars

    Yayınladığı günden itibaren büyük yankı uyandıran Project Runway’in efsane tasarımcılarına bir şans daha verilirse ne olur? 8 sezon boyunca kendilerini efsane kılacak yepyeni tasarımlara imza atacak olan Project Runway yarışmacıları Project Runway : All Star yarışması ile bu sefer gerçekten kazanmak için geri dönüyorlar.

    Marie-Claire dergisi editörü Zanna Roberts Rassi, tasarımcı Isaac Mizrahi, Marie- Claire dergisi genel yayın yönetmeni Anne Fulenwider ve daha pek çok ünlü ismin de yer aldığı programda birbirinden farklı tasarımlar ortaya çıkarken yarışmacılar arasındaki rekabet daha da çok ısınıyor.

    Project Accessory

    Eh moda deyince sadece kıyafet tasarlamak olmaz. Ayakkabı, çanta ve aksesuarda çığır açan ve tasarımcıların da vizyonunu yenilemesine yardımcı olan Project Accessory vaktinizi kaliteli kılmaya yarayacak moda programlarından biri. 2011 yılında başlayan program, tasarımcılara verilen çeşitli konsept ve malzemeler ile ortaya çıkan çanta, ayakkabı ve aksesuarlar tasarımları ile her hafta bir tasarımcı kazanırken jüriden daha düşük puan alan tasarımcı maalesef hayallerine veda ediyor.

    Molly Sims, Kenneth Cole, Ariel Foxman ve Eva Jeanbart’ın jüriliğini ve sunuculuğunu yaptığı program tek sezon ve 8 nefes kesici bölüm ile bir gecede bitirebileceğiniz şahane bir program olmaya aday.

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.