Emily In Paris İle İlgili Bilmeniz Gereken Her Şey

Emily In Paris İle İlgili Bilmeniz Gereken Her Şey
  • 2
    0
    0
    0
  • Son dönemlerde bana ilham olabilecek sitelerde yazılarım için araştırma yaparken karşıma son dönemlerin en popüler haberlerinden biri olan Netflix’in yeni dizisi Emily in Paris karşıma çıktı. Sürekli atlayıp ne olduğuna sonra bakacağım desem de en sonunda haberi açıp ne olduğunu okuduğum zaman haberi atladığım için kendime bayağı bir kızdım. Sizi de fazla meraklandırmadan Emily in Paris’ten bahsetmeye ve yeni bir Sex and The City tadında bir dizi ile tanışacağımız için heyecanlanmaya hazırsanız başlayalım!

    Sex and The City’nin yaratıcısı Darren Star’ın elinden çıkan 10 bölümlük harika bir Netflix dizisi bizleri bekliyor. Harika diyorum çünkü daha önceki yazılarımda da bahsetmiş olduğum üzere hem bu ikonik dizinin (satc) hem de Şeytan Marka Giyer (The Devil Wears Prada) filminin kostüm tasarımcısı Patricia Field iş başında. Amerikalı tasarımcının adını duyunca bile heyecanlanıyorum. Kurgu karakterler üzerinden yarattığı stil ile karakterlere derinlik vermesinin yanı sıra yıllar boyunca konuşacağımız stil ikonları yaratmakta üzerine yok.

    Peki Patricia Field’i bu kadar övdükten sonra stili ile ikon olacak dizimizde bizi kıyafetlerin yanı sıra çok tatlı bir hikaye bekliyor. Amerikalı genç bir genç kızın iş dolayısıyla Paris’te geçen hikayesini konu ediniyor. Başrolünde Lily Collins’in olduğu dizide Emily karakteri stili, hayatı ve tüm samimiyetiyle Paris’te oldukça tatlı bir hikayeye imza atacak gibi duruyor. 

    Görselleri, fragmanı gördükçe dizinin hemen başlamasını istiyorsunuz (şahsen ben istiyorum). Emily yeni bir Carrie Bradshaw olarak anılsa da kendisine özgü bir tarzı olacağı ve dizi yayınladıktan sonra stili ile ilgili daha çoook konuşacağımız günler yakın gibi duruyor. Dizi, Covid-19 salgınından önce ve tamamen Fransa'da çekildi. 2 Ekim'de yayınlanacak olan dizinin bölümleri 30 dakikadan oluşuyor. Eh artık yapmanız gereken tek şey artık 2 Ekim'i sabırsızlıkla beklemek!


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.