Emily Ratajkowski Bir Fotoğrafçıyı Cinsel Taciz İle Suçladı

Emily Ratajkowski Bir Fotoğrafçıyı Cinsel Taciz İle Suçladı
  • 4
    0
    0
    1
  • Son dönemlerin en ünlü modellerinden biri olan Emily Ratajkowski, 2012 yılında  fotoğrafçı Jonathan Leder ile gerçekleştirdikleri çekim dolasıyla Leder’ı cinsel taciz ile suçluyor. Ratajkowski, 2016 yılında Jonathan Leder’ın çıkarmış olduğu kitapta modelin fotoğraflarını izinsiz kullandığını söylerken, fotoğrafçı bu söylemlerin gerçek olmadığını iddia ediyor. 

    Geçtiğimiz Salı günü New York Magazine’e ‘Buying Myself Back: When Does a Model Own Her Own Image?’ (Kendimi Geri Satın Almak: Bir model ne zaman kendi fotoğraflarına sahip olur?) başlığında bir makale yazan Ratajkowski, 2012’de yaşadığı olayları anlattı.

    Darius ismindeki bir dergi için yapılacak olan çekim fotoğrafçı Leder’ın evinde gerçekleştiriliyor. Rajajkowski, bu çekim için para almadığını eklediği gibi aynı çekim için kendisinin o gece orada kalmasının istediğini de ekliyor. Fotoğrafçının kendisiyle ilgisiz davranması sonucu kendisini ona kendini ispatlamak ve iyi bir itibar bırakmanın kendisi için önemli olduğunu söylüyor.

    Makyaj sanatçısının çekime gelmesi ile birlikte yapılacak olan çekimin ‘iç çamaşır’ olduğunu öğrenen ve çok şaşıran Ratajkowski 'Mutfak sandalyesine eski görünümlü iç çamaşırları serince nasıl bir çekim olacağını anladım. Menajerim bana bunun iç giyim olduğunu söylememişti ama endişeli değildim çünkü daha önce böyle birçok çekim yapmıştım.' diyor.

    Güzel model menajerinin kendisine hatırlattığı ‘Bir sonraki çalışmanın kiminle olacağını bilemezsin’ sözleri üzerine uyumlu ve olgun görünmek için fotoğrafçı Leder’ın verdiği şarap bardaklarını kabul eden güzel model, iç çamaşır çekimi sonrası ‘Nü çekim deneyelim’ söylemenin üzerine kıyafetlerini üzerinden çıkardığı an kendisinden bir şeylerin koptuğunu ve sonrasında şarabın spot ışıklarının etkisiyle kamerada nasıl çıktığını düşünerek poz vermeye başladığını dile getiriyor. 

    Çekimin ardından fotoğraflara bakarken makyaj sanatçısının bulundukları ortamdan ayrılmasının ardından kendini kötü hissettiğini söyleyen Ratajkowski olayları bulanık hatırlasa da Leder’ın kendisine izinsiz olarak dokunmaya başladığını söylüyor. Leder’in kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia eden Ratajkowski, 'Bu olanları kimseye anlatmadım ve çok üzerine düşünmemeye çalıştım.' dedi.

    Ünlü model olayların üzerinden birkaç sene sonra Jonathan Leder’ın çıkartmış olduğu kitapta yer alan fotoğraflarının izinsiz kullandığını belirtiyor. Ancak Leder bu iddiaları reddettiği gibi kitabın yanını durduramadığı için böyle asıl iddiaları gündeme getirdiğini söylüyor. Emily Ratajkowski hakkında ise 'Kim hakkında konuştuğunuzun farkındasınız değil mi? Bu kız Treats! Dergisinde nü pozlar veren ve Robin Thicke’in videosunda çıplak dans eden biri. Onun gerçekten bir cinsel taciz kurbanı olduğuna mı inanmak istiyorsunuz.' diyen Leder, Daily Mail’a da tüm iddiaların yalan olduğunu söylüyor.

    Kaynak

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.