Deri Ceket Etkisi

Deri Ceket Etkisi
  • 2
    0
    0
    0
  • Son dönemlerde bana ilham olabilecek yazılara bakınırken karşıma sürekli ‘deri ceket’ kombinlerine ilişkin ilham olabilecek pek çok yazı çıktığını fark ettim. İster 90lar parçaları içinde ister tek bir başlık olarak ele alınan bu deri ceket sevdası nereden geliyor diye merak ettim ve sonuç tabi ki son moda bir etki. Yani deri ceket etkisi. E hazırsanız biraz dergi karıştırmadan önce neymiş bu deri ceket modası bir bakalım!

    4-5 yıl öncesinde üzerimizde (belki halde dolabımızın bir köşesinde duran) hep kısa, siyah ve yağmurda çamurda bizi adam akıllı hiç korumayan o deri ceketlerimiz vardı (bir şeyin kötülenmesi gerekiyordu). Eskiye dönüp baktığımız zaman gerçekten o dönemde moda olup hepimizin üzerinde bu ceketlerden olsa da eskisi gibi motorcu ve asi görünmek artık pek de moda değil. Belki modanın etkisi belki de Instagram’ın hayatımızın çoğu alanında büyük etkisi ile günümüzde artık yaz kış demeden artık her mevsimde renkli giyinmek çok moda. İster neon ister soft renklerde tarzınızı yakalayın, önemli olan o rengi üzerinize yakıştırmanız. Renklerden girdim çünkü size yeni moda deri ceketleri alıştıra alıştıra göstermek istiyorum.

    Eskisinden tamamen farklı, influencerların üzerinde görmeye alıştığımız renkli ve uzun deri ceketleri hayatınızda ve dolabınızda yer vermeye hazır mısınız? Bana soracak olursanız ben çoktan hazırım. 2020’de zor günlerden geçtik ve artık hem renkli hem tarz görünmek bizim en büyük hakkımız.

    Sonbahar-Kış 2020 defilelerin çoğunda deri paltolar, kabanlar göz alıcı renkleriyle dikkatleri üzerine çoktan çekti. Bottega Vaneta’nın uzun karamel deri ceketi, Stella McCartney’in deri trençkotları derken stilinize ilham olabilecek daha pek çok parça. 

    Yazdan kışa geçerken yaşadığımız sonbahardaki havalarda giyebileceğimiz en şık ve en hayat kurtaran parçalara biraz renk ve tarz katmak biraz ilhama ve biraz da kararlılığa dayanıyor. Günlük ‘basic’ parçalar ile yaptığınız kombinin üzerine giyeceğiniz yeşil tonlarında uzun deri ceketinizle ortamın en stil parçasına sahip olmak tamamen sizin elinizde. Henüz deri ceket havası geçmeden takip ettiğiniz markaların arama motorlarına ‘deri ceket’ yazıp yeni çıkan sezonun renkleri parçalarında kaybolma zamanı.

    Bu yıl yeterince tarzımızdan ödün verdik şimdi tam anlamıyla sahalara geri dönüş vakti!


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.