Zodyak'taki Burçlar Sevgisini Nasıl Gösterir?

Zodyak'taki Burçlar Sevgisini Nasıl Gösterir?
  • 4
    0
    2
    0
  • Birinden hoşlanıyorsun, ama senin hakkında ne düşündüğünü bilmiyorsun. Ya da bir süredir tanıdığınız insanlar size farklı davranıyor. Senin için bir şey hissedebilir mi? Belki de bu soruların cevabı burçlarla ilgili olmalıdır. Yüzyıllardır yıldızların ve evrenin hayatlarımız üzerinde çok büyük bir etkisi olduğu biliniyor. İster inanın ister inanmayın, gökyüzünde söylenecek bir şey var. Üstelik söyleyecekleri şey sadece kim olduğunuzla ilgili değil, aynı zamanda aşk hayatınız hakkında da. Hangi takımyıldızın sevgilerini gösterdiğini görmek ister misiniz? İşte bunun için bu yazı tam size göre!

    Koç Burcu

    Bir Koç birini sevdiğinde, genellikle o kişiden ilham alır. Sevdiği insanların akıllı ve farklı özelliklere sahip olduğuna inanır ve sevdiklerinin hayata bakış açılarına değer verir. Koç genellikle kendisini dünyadaki en zeki, en bilge, en yetenekli ve en havalı kişi olarak görür. Ancak bu fikirler yok edilmemiştir, genellikle bunları kanıtlayacak bilgilere sahiptirler. Koç, ona ilham veren ve onu motive eden başka bir kişiden etkilenmeye en yatkındır. Tabii ki hayran oldukları herkese âşık olmayacaklar. Bununla birlikte, Koç'u etkilemek veya sizin hakkınızda ne düşündüklerini öğrenmeye çalışmak istiyorsanız, bunu dikkate almalısınız.

    Boğa Burcu

    Boğa korkusuz olmayı sever ama aynı zamanda çok serttir. Boğa burcunun kalbine girdiğinizde sonsuza kadar yaşayacaksınız. Boğa burcundaki biri sizi korursa ve başkalarının birlikte olduğunuzu bilmesini isterse, bunu size değer verdiği için yapar. Boğa bir kişiyi seviyorsa, o kişiyi ona en yakın ve hayatının en korunan kişisi yapar.

    İkizler Burcu

    İkizler burcunun en göz ardı edilen özelliği, bu insanların sürekli olarak kendilerinden çok başkalarına sevgi ve şefkat göstermeleridir. Onları hayatta mutlu eden şey, başkalarını mutlu etmektir. İkizler sizin için yemek pişirirse, bir parti düzenleyin, gününüzü sormak için arayın ve sizi sevdiğini bilin. En iyi ortak genellikle İkizler'dir.

    Yengeç Burcu

    Bununla birlikte, çevrenizde garip, utangaç ve belirsiz davranışlar gösterirlerse, sizin hakkınızda hissettiklerini görebilirsiniz. Önce kendilerini tehlikeye atarlar ve duygularını size ifade ederler ve sonra sizi etkilemek için ellerinden gelen her şeyi yapmaya başlarlar. Yengeçler güçlü duygular hissettiğinde, genellikle tüm bu duygularla nasıl başa çıkacaklarını bilmezler ve sonunda garip bir şaka yaparlar veya sıkıcı bir şekilde gülmeye veya ağlamaya başlarlar.

    Aslan Burcu

    Aslan burcunun kalplerini başkalarına açmaya devam etmesi alışılmadık bir durum değildir. Ancak ilişkiler söz konusu olduğunda, aslanın'nın öz saygısı kamuya açık bir şekilde söylemeseler bile çökmeye başlar. Aslan aniden 10 yıldır çıkıyormuş gibi davranır ve "Başkalarına açıklama zamanı" der.

    Başak Burcu

    Başaklar sizi sevdiğinde, her şeyin normal görünmesini sağlamaya çalışırlar ve genellikle bu çaba bir noktada patlar. Bu noktaya geldiğinde, birkaç gündür sizi düşündüğünü ve şimdiye kadar sizin için ne kadar gözyaşı döktüğünü gösterir. Ancak o günden önce Başak en iyi arkadaşınızı oynayabilir. Gruptaki en havalı ve en "sinir bozucu" insanlardır. Size güvenene kadar nasıl hissettiklerini açıklamayacaklar.

    Terazi Burcu

    Terazi size senden hoşlandığını söyleyemeyecek kadar korkuyorsa, bu sefer onun çekiciliğinden etkileneceğiniz ve ona takıntılı olduğunuz günü bekleyecektir. Sonunda ilk hareket eden sen olacaksın. Terazi güvenilir ve sevecen olmasına rağmen, âşık olduklarında yavaş hareket etmeyi severler. Güzel sözleri dinlemeyi severler ve şımarıktırlar, bu yüzden sizi onlara aşık etmeye çalışırlar. Terazi burcu bir kişi senden hoşlanıyorsa, seni çekici göstermek için elinden geleni yapacaktır.

    Akrep Burcu

    Akrep'in garip bir araştırma ve sorgulama alışkanlığı vardır. Hayatınızı, fikirlerinizi sorgulamak için milyonlarca soru sorabilir, ancak bu süre zarfında kendisi hakkında çok az şey biliyor. Akrep ne kadar çok sorarsa, o kadar çok ilgilenirsiniz. Akrep burcundaki tüm bu sorunların nedeni reddedilme korkusudur.

    Yay Burcu

    Yay tuhaf bir mizah anlayışına sahip olabilir ve duygular söz konusu olduğunda mizah devreye girer. Yay sizinle dalga geçmeye ve yavaş yavaş sizinle dalga geçmeye devam ederse, lütfen sizin için bir şeyler hissettiğini bilin. Üstelik ilişki geliştikçe Yay, daha eğlenceli hale gelir. Yay için bu ilişki, taahhütte bulunmaktan çok birbirini tanımakla ilgilidir. Bunu kendi şakalarıyla da öğreniyor.,

    Oğlak Burcu

    “Kendinden emin olmama” belki de Oğlak burçları için söylenebilecek en son şeylerden biridir. Ancak söz konusu aşk olduğunda, işler karışır. Hissettikleri duygulardan korkarlar ve tamamen karakterlerinin dışında hareketler sergilemeye başlarlar. Buna rağmen Oğlak burcu her zaman kendisini korumaya alır ve en hassas duygularının etkilendiğini hiçbir zaman belli etmemeye çalışır.

    Kova Burcu

    Kova, aşık olduğunda aniden soğuk ve ilgisiz görünmeye başlar. Aslında kimseye bağlı olmadıklarını ve hiçbir şey için endişelenmediklerini göstermek için sorunu kendi başlarına çözmeye başladılar. Aynı zamanda bir işkolik olan kova için aniden pes etmek kolay görünüyor. Ama Kova seni seviyorsa sevecek. Beklenmedik bir anda ortaya çıktı.

    Balık Burcu

    Balık birine ilgi duyduğunda bu duyguları başka bir deneyime dönüştürmeye çalışır. Ancak, diğer tarafta gördüğünüz bu olmayabilir. Tek gördüğünüz, sizinle vakit geçirmek isteyen bir kişinin görüntüsü. Sizinle herhangi bir şey hakkında konuşabilir, hiçbir şey yapmaz ve sıfır saatte mesaj gönderebilir. Balık sizinle iletişimde kalmak istiyorsa, lütfen sizden hoşlandığını bilin.

    İllüstrasyon

    Kaynak


    Yorumlar (2)
    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.