Chanel'den Kaliforniya'daki Düşük Gelirli Topluluklar İçin Güneş Enerjisi Sözü!

Chanel'den Kaliforniya'daki Düşük Gelirli Topluluklar İçin Güneş Enerjisi Sözü!
  • 1
    0
    0
    0
  • Dünyanın önde gelen markalarından biri olan Chanel'den Kaliforniya'daki düşük gelirli topluluklar için güneş enerjisi sözü! Amerika Birleşik Devletleri'nin önde gelen güneş enerjisi şirketlerinden 'Sunrun' ile Kaliforniya'daki 30.000 düşük gelirli sakinine güneş enerjisi sağlamak için yeni bir ortaklık duyurdu. Chanel ayrıca bu güneş sistemlerinin kurulumunu desteklemek için iş eğitimine yatırım yapacağını da duyurdu.

    Yılın rekor sıcaklıklarının yaşandığı dönemlerde sinemalarda, plajlarda ve alışveriş merkezlerinde rahatlamayı tercih edenler insanlar Covid-19 sebebi ile toplu yerlerde bulunamadıkları için evlerinde kalarak klimaları ile bu sıcak havaları atlattılar. Los Angeles Times'a göre ise elektrik talebindeki bu artış son 20 yılın en kötü enerji sıkıntısını yarattı. Aynı zamanda bu durum Kaliforniya'daki en büyük elektrik kesintilerinin yaşanmasına da sebep oldu.

    Chanel'in de ortaklığı ile gerçekleştirilecek olan güneş enerji sistemleri elektrik kesintilerini büyük ölçüde azaltmayı ve temiz bir enerji sağlayıp, fosil yakıtları tamamen ortadan kaldırmayı hedefliyor.

    Sunrun'un kurucu ortağı ve CEO'su Lynn Jurich, 'Chanel'in yatırımı, dezavantajlı toplulukların temiz, güvenilir güneş enerjisine erişmesine yardımcı olacal.' diye ekliyor. 'Kurumsal sosyal sorumluluğa yönelik bu yenilikçi yaklaşım, bugün bir etki yaratacak ve umarız diğer şirketlerin gezegenimizin geleceğine yatırım yapmaları için bir model haline gelecektir.'  şeklinde açıklama yaparak Kaliforniya'nın ilerleyen dönemlerde ülkenin belki de dünyanın  daha temiz bir dünya için öncü olacağını sözleriyle dile getirdi.

    Kaynak


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.