Ünlü İsimlerin Yaşam Rutinleri

Ünlü İsimlerin Yaşam Rutinleri
  • 5
    0
    0
    0
  • Hepimiz çoğunu severek severek takip ediyoruz. Sosyal medya sağolsun sanki hepsi birer arkadaşımızmış gibi yediklerini, içtiklerine kadar bizlere sunuyor. Peki ya gerçekten bu insanlar günlük hayatlarına güne nasıl başlıyor, bir günleri nasıl geçiyor? Hadi hep birlikte hazırsanız ünlülerin günlük yaşamlarına şöyle bir bakıp kendimize göre uydurmaya çalışalım.

    Jennifer Aniston

    Friends ile sürekli kendisini ansak da aslında pek çok başarılı işe imza atmış isimlerden biri Jennifer Aniston. Yazıyı sizler için araştırırken günlük rutini beni biraz korkutmadı değil. Çünkü söylenenlere göre kendisi sabaha karşı 4.30’da güne başlıyormuş. Evet 4.30. Her sabah yüzünü sade bir sabun ile yıkayan güzel oyuncu limonlu su içerek metabolizmasını selamlıyormuş. 20 dakikalık bir meditasyon ile güne tastamam hazırmış.

    Siz bu rutin hakkında ne düşünüyorsunuz? 4.30’da kalkmak dışında yazarınız olarak ben tamamım. Denemeye değer. Öyle değil mi?

    Rosie Huntington-Whiteley

    Victoria’s Secret başta olmak üzere pek çok markanın da göz bebeği olan güzel modelin rutinini atlamak sanırım olmazdı. Modelimiz de sabah erkenden güne başlayanlardan. Sabah 6’da kalkan ve köpekleriyle biraz vakit geçirdikten sonra gündüz cilt bakımını hiç aksatmadan yerine getirdiğini söylüyor. Cilt bakım rutinin ardından günlük su ihtiyacını karşılayacak olan 1 şişe suyu tek seferde içen güzel model kahvaltı da tost veya (hepimizin yakından bildiği) besin değeri yüksek granolalı, yulaflı ve renkli meyveler ile hazırladığı ‘bowl’ tercih ediyor. 

    Kahvaltıdan sonra e-postalarını ve haberlerini kontrol eden model köpekleriyle biraz daha vakit geçirdikten sonra her ‘look’unu cool bulduğumuz güzel kombinlerinden birini üzerine geçirip yoğun bir gün için evden ayrıldığını belirtiyor.

    Victoria Beckham

    Victoria Beckham’a baktığınızda size de her şeyi çok düzgün ve tam zamanında olması gerektiği gibi yapıyormuş gibi geliyor mu? Bana öyle geliyor. Eh rutini duyunca öyle düşüneceğinize eminim. Sevgili Beckham güne sabah 6’da başlıyor (geç uyanan bu listede yer alamıyor). Hiçbir şey yemeden içmeden metabolizmasını 2 kaşık elma sirkesi ile uyandırdıktan sonra kendisi ve çocukları için ‘smoothie’ hazırladığını söylüyor. Peki ya spor? Elbette ki bu listenin içinde bolca spor var. Çocukları uyanmadan önce spor yaptığını söyleyen Beckham her birini okula yolladıktan sonra (!) 1 saat daha spor yapmaya devam ettiğini söylüyor.

    ‘Ofise gitmeden önce bir saat daha çalışıyorum. Çok disiplinliyim ve olmak zorundayım. Gerçekten kendime ulaştığım tek zaman.’ Diyerek de spor saatlerinin kendisi için ne kadar önemli olduğunu kendi sözleriyle de ayrıca dile getiriyor. 

    Oprah Winfrey

    Sergilediği duruşu ve hayatında yaşadıklarıyla belki de hepimize örnek olabilicek ünlü isimlerden biri de kuşkusuz Oprah Winfrey. Winfrey alarm kurmadığı halde her sabah 06.02 ve 06.20 arası köpekleri ile birlikte günü karşılıyor (evet saatler doğru kendisi böyle belirtmiş). Köpekleri ile birlikte yaptığı güzel bir yürüyüşün ardından önce kahve içerek güne devam ederken ve 20 dakika bisiklete binip, 30 dakika boyunca koşu bandında sporuna vakit ayırıyor ünlü isim.

    Güne ve kendi vaktine bağlı olarak bazı günler 20 dakika meditasyon yapıyor. Kahvaltısını vücuduna ayırdığı bu hareketli ve enerjik başlangıçtan sonra yapmayı tercih eden Oprah, kahvaltıda tost ve orta haşlanmış yumurta yemeyi tercih ediyor.

    Benjamin Franklin, kendini geliştirmeye istek biri olarak bilinir ve her gün kendisine günün sonunda ‘Bugün ne yaptım?’ diye sorarmış. Kendi günlük rutininizi oluşturmanız için şu sıralar güzel bir fırsat olabilir. Pek o halde sormaya başlayalım ‘Bugün ne yaptım?’

    Kaynak


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.