Zodyak'taki Burçlar Aşık Olursa Neler Olur?

Zodyak'taki Burçlar Aşık Olursa Neler Olur?
  • 3
    0
    1
    0
  • Aşık olduğumuzda, ruh halimizi ve duygularımızı derinden etkileyen işaretler anında devreye girer. Burçlar için aşık olmak nasıl bir şey? İşte bu konu için burçların cevapları:

    KOÇ

    Koç  burcu olarak macera ve heyecandan asla korkmuyorsunuz. Bu yüzden, bir kez sevgiyi hissettiğinizde, diğer taraftan ilk adımın gelmesini beklemek yerine hemen harekete geçme isteğine giriyorsunuz. Aşk söz konusu olduğunda, doyumsuz olabilirsiniz ve diğer taraftan aynı sevgi yoğunluğunu görmek için sabırsızlanıyorsunuz.

    BOĞA

    Dayanıklı bir Boğa burcu olarak, aşkı oldukça diplerden hissediyorsunuz. Fakat bu aşkı göstermek yerine saklayarak, aşkınızın görülmesini bekliyorsunuz. Bu biraz işleri zorlaştırabilir. Aşkı bir test haline çevirmek doğru değildir.

    İKİZLER

    Girişken ve değişikliklere açık olsalar bile aşık olduklarında bu aşkı en bilinen şekliyle yaşarlar. Onlar için aşk bir tür yaşama sebebi gibidir. Aşık olduklarında yüzlerindeki parlaklığı, gözlerindeki gülümsemeyi hemen farkedebilirsiniz. Onlar için sıkılmak ve aşk aynı cümle içinde asla geçemez.

    YENGEÇ

    Yengeç burçları aşkı yalnızca ilişkileri için de değil, ilgilendikleri her şey için hissederler. Arabaları, giysileri, aileleri, arkadaşları, evleri... Birilerine aşık oldukları zaman kendilerini konforlu, yumuşak bir battaniyeye sarılmış gibi hissederler. Aşk onlar için rahatlık demektir.

    ASLAN

    Aslan burçları oldukça umursamaz davranmaya çalışsa da aşık olduklarında bu olay saplantı haline gelebilir. Çok uzun süre dalgın davranışlar gösterebilirler.

    BAŞAK

    Detaycı ve çok düşünme yönelimindeki Başak burçlarının aşık olduklarında bu şey iki katına yükselttiklerini belirtmeye gerek yoktur. Aynı zamanda da aşık oldukları kişinin sürekli yanlarında olmasını isteyen bu burç, boş anlarında aşklarıyla ilgili hayal kurarak hayallere dalabilirler.

    TERAZİ

    Terazi, güzelliğin ve sevginin sembolüdür Aşık olduklarında tamamen farklı bir insan olurlar ve kontrolü kaybederler. Aşk onlar için çok önemli olduğundan, aşktan sonraki duyguyu basitçe "heyecan" olarak tanımlayabiliriz.

    AKREP

    Aşık oldukları an, güçlü duyguları olacaktır. Ancak onlar için sevgi neşe değil, depresyon demektir. Daha sakin, düşünen, hüzünlü aşıklar oldukları söylenebilir.

    YAY

    Maceracı serbest meslek sahibi aşık olduktan sonra bu nitelikleri tamamen unutur. Kendini tamamen aşka adamış bir Yay için aşk, karnında uçan kelebekleri hissetmek demektir.

    OĞLAK

    Gerçekçi Oğlak işaretinden kurtulmak istemiyorum, belki birinin bir süre aşık olmasını istersiniz. Ancak kalplerindeki derin duygular onları daha güçlü hissettiriyordu. Oğlak aşık olduktan sonra sevdiklerini kıskanacak, bu bakımdan zor.

    KOVA

    Akıllı ve büyüleyici Kova burçları aşık olduklarında, hayatlarında yeni bir sayfa açmaya hazırlar. Aşık olmak, onlar için geleceği düşünmek demektir

    BALIK

    Aşık olmak, Balık burcunun duygusal belirtileri için çok zor bir süreç olabilir. Sadece birbirlerini sevmeleri zor değil, aşka odaklanmak yerine reddedilme korkusu da yaşıyorlar.

    kaynak

     


    Yorumlar (1)
    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.