3D Influencer Imma İle Tanışın

3D Influencer Imma İle Tanışın
  • 1
    0
    0
    0
  •  

    SANAL MODEL IMMA

    2018 doğumlu sanal insan modeli Imma son zamanlarda büyük ses getirmeye başladı. Sosyal medya da büyük ilgi duyulan ve birçok markalarla iş birliği yapan Imma gün geçtikçe daha da çok tanınmaya başlandı. Öyle ki İnstagram'da 330 bin takipçiye ulaşan Imma modellerin ve influencerların işini elinden alacak gibi görünüyor.

     

    3D Japon Mühendislik Harikası Influencer

    Pürüzsüz cildi, pembe saçları,bakışları ve davranışlarıyla gerçek bir insandan ayırt edilemeyecek kadar birebir tasarlanan Imma Japonya'nın en iyi modelleri arasında yer alıyor. CG WORLD Dergi kapağında yer alarak ses getiren Imma bir çok markanın yüzü olmaya başladı. Porsche, İkea ve dünyca ünlü giyim markalarının sanal modeli olarak tercih edilen birçok insan modellerin önüne geçmeyi başardı.

    Geçtiğimiz aylarda İkea, Tokyo'daki mağazanın açılışını Imma ile yaptı. İkea Yeni Harajuku mağazasında kendisine bir ev ortamı oluşturarak sanal modeli ilk kez gerçek dünyaya taşıdı. Pandemiden dolayı evde daha çok zaman geçirdiğimiz şu günlerde gençlere evde kendi mutluluklarını bulmaları için ilham vermektedir. Mağaza da gerçek bir ev ortamı oluşturularak Imma'nın pandemi döneminde evde nasıl zaman geçirdiğini anlatan videoyu izleyebilirsiniz.

    ">

    Neden Sanal Influencerlar?

    Son zamanlarda dev markalar farklı bir şekilde ses getirmek ve pazarlama sektörüne yeni bir bakış açısı sağlamak amacıyla dijital dünya ile iç içe bulunmaktadırlar. En etkili tanıtımları sosyal medya üzerinden gerçekleştirmek için Fenomenler ve Influencerlarla iş birliği yaparak  markaları ve ürünlerini büyük kitlelere farklı ve etkili şekilde sunmaktadırlar. Öyle ki her marka artık kendi sanal Influencerlarını oluşturabilir. Virtual Human olarak bilinen sanal ınfluencerlar gerçek ınfluencerların işini bir hayli zorlaştırcağa benziyor. Japonya'da 2019 yılında kurulan Aww Inc. adında Sanal İnsan Ajansı kuruldu ve 4 tane daha Sanal Modelleri bulunmaktadır. Bloomberg Economıcs'in hazırladığı rapora göre 800 milyon insanın işini elinden alacak robot teknolojisi Influencerlarla da yarış halinde olacağa benziyor.

     

     

    Kaynakça :

    https://pazarlamasyon.com/ikea-tokyodaki-yeni-magazasini-sanal-influencer-imma-ile-tanitti/

    https://www.cnnturk.com/

    https://twitter.com/imma_tw

    https://www.instagram.com/imma.gram/

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.