Lady Diana'nın Sokak Stili Sizede İlham Olsun

Lady Diana'nın Sokak Stili Sizede İlham Olsun
  • 1
    0
    0
    0
  • 1997 yılında acı bir şekilde hayatını kaybeden Lady Dıana'nın stili her zaman ilham vermeye devam ediyor. Moda önceliği olmadı ama giydiği her kıyafeti zarafetle taşıdı. Sokak Modasında da genç kızlara ilham olacak sade ve şık tarzıyla dikkatleri üzerine çekti. 

    Sade ve şık olmanın en kolay yollarından birisi de beyaz bir parçayla kombininize zariflik katabilmenizdir. Mavi bir Jeanle beyaz gömleğin mükemmel uyumu her zaman göz alıcıdır. Ayakkabı ve kemer renginin uyumu, bileğinizdek şık bir saat sade şıklığınıza mükemmellik katacaktır. 

       

    Beyaz sweatshirt, yüksek bel pantolon, oversıze ceket, şapka ve çizmelerle 1988'de  Wındsor Muhafızlar Polo Kulübü'nde rahat tarzıyla Lady Dıana

    Günümüz trendlerinden biri olan Oversize montların şıklığını sizde deneyebilirsiniz. Lady Dıana Avusturya tatilinde.

    Tamamen siyah parçaları birleştirerek zarif ve asil olmak o kadar da zor değil. Philadelphia Eagle ceketiyle ve siyah güneş gözlükleriyle kendine has tarzıyla şıklığını gösteren Diana

    Pembe ve beyazın dingin uyumu. Beyaz gömlek üstüne pembe kazak, beyaz loafer ayakkabılarıyla şık ve rahat 

    Herkesin çok seveceği ve vazgeçilmez olan sweat modası kısa şortlarla hem şık hem rahat bir gün geçirmenize yardım edecektir.

     

    Aralık 2019 Vogue Paris çekimleri için kamera karşısına geçen Hailey Baldwin Bieber Lady Dıana'nın spora giderken ve günlük aktivitelerini gerçekleştirirken kameraya yakalanan pozlarını Hailey Bieber da kameralara yansıtarak çekimlerini tamamladı.

    Kaynakça:

    https://www.vogue.fr/fashion/article/hailey-biebers-top-5-wardrobe-essentials-style-tips

    https://tr.pinterest.com/kubra_beyazoglu/lady-d%C4%B1ana-style/

     

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.