7 Maddede Evinizde Yılbaşı Havası

7 Maddede Evinizde Yılbaşı Havası
  • 5
    0
    2
    2
  • Yıl başına sayılı günler kalmışken evinizin konforunda oluşturabileceğiniz yılbaşı teması için pratik ve renkli bir rehber hazırladım. Kırmızı masa örtülerinden alternatif yılbaşı ağaçlarından, farklı sofra dekoruna kadar pek çok ilgi çekici alternatifler için yazıyı okumaya devam edin.

    1 - Yılbaşı ağaçları

    Yılbaşı temasının olmazsa olmazı olan çam ağaçları için klasik ağaç modellerinin yanı sıra tahta ağaç dekorlarından ya da farklı aydınlatma odaklı modern seçeneklerini de evinizde kullanabilirsiniz.

    2 - Aydınlatma

    Gözünüzü hiç yormayan, çeşitli aydınlatma çeşitleri ile sadece yılbaşı zamanında değil uzun süreli kullanım sağlayabileceğiniz bir dekora sahip olursunuz. Kar tanesi şeklindeki led ışıklar yardımı ile evinizin havasını değiştirebilirsiniz.

    3 - Balonlar
    Herhangi bir ortamda tek bir hareketle parti havası oluşturmanın en kolay yollarından bir tanesi de balonlardır. Evinizin giriş kısmını veya salonun bir kısmını balonlarla süsleyerek dikkat çekici bir atmosfer alanı da yakalamış olursunuz. Yılbaşı havası için oldukça ekonomik bir tercih olur.

    4 - Dekor

    Mumlar, şamdanlar, örtüler, yastıklar ve kar küreleri gibi dekoratif nesneler ile yılbaşı havasının tüm ortama yayabilirsiniz. Sizin isteğiniz alışılmış dekorasyondan çok daha fazlası ise çeşitli duvar süslerini de kullanabilirsiniz. Buna ek olarak da yapay veya kuru çiçekler yardımı ile farklı dekorlar oluşturabilirsiniz. 

    5 - Sofra

    Yılbaşı sofrasının asla vazgeçilmeyen bir parçası olan sofra örtülerinde ışıltılı detaylar tercih edebilirsiniz. Kırmızı veya yeşil renklerdeki örtülerinizi çeşitli renk ve tasarımlardaki mumlar süsleyebilirsiniz. Pek çok farklı detayla sofranıza farklılıklar taşıyabilirsiniz. Ayrıca yılbaşı temalı kadehler ve tabaklar yardımı ile de yemek keyfinizi eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. 

    6 - Mumlar

    Romantik veya eğlenceli bir konsept hangisini tercih etmek isterseniz isteyin sofranızda ya da kutlama alanınızda her zaman çeşitli modellerdeki mumlara yer vermelisiniz. Hoş kokuları ve ışığıyla ambiyansı değiştirecektir. 

    7 - Taç

    Yılbaşı havasını hem bulunduğunuz alanda hem de fotoğraflarınızda en iyi şekilde yansıtmanın yollarından birisi de sadece bu akşam için özel olarak tasarlanan taçlardır. Bu taçlar fotoğraflarınızda yılbaşı ruhunuzu çok başarılı bir şekilde yansıtacaktır.

    kaynak


    Yorumlar (2)
    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.